Sigaranın verdiği yorgunluk oluyor mu elektronikte?
hiç kullanmadım onu bilmiyorum
Yok, olmuyor. Hatta ilk bir ay sonrasında sigara içtiğim zamana göre kendimi daha iyi hissetmiştim.
aromalı likit kullanmıyorum, likit üretiminde kullanılan n-base denen nikotinli sıvıdan kullanıyorum, yalnızca nikotinden gelen o güzel acılı tadı oluyor. Aroma kullanmayınca zararlı olacak yalnızca nikotin almış oluyorum. Üstüm başım kokmuyor, katran ve duman da olmuyor.
Ama bu sefer de yok likit sızdırdı mı, yok atomizerin coil teli eskidi değiştirmek lazım falan gibi uğraştıran dertleri var.
Likiti 250ml şişelerde alıyorum 3 ay yetiyor. sigaraya göre masrafı yok gibi bir şey.
Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak da bir miktar irade istiyor. Yani sabah bir sigara içeyim sonra içmem gibi yapılınca bırakılmıyor, kuzenim o şekilde yıllardır sigarayı da bırakamadı mesela. Ben cihazı aldığmda o kadar para verdim madem şe yarasın diye inat ettim hiç sigara içmedim ama yüksek nikotnli likitle başladım, canım sigara çektikçe bundan çektim, ilk bir iki hafta zorlandım ama sonra artık sigara aramaz oldum. hatta yılda bir 6 ayda bir falan içkili bir ortamda bir sigara yakayım desem de sonra bu ne yaa yanık tadı geliyo ne kötüymüş diyorum.
Bunu da bırakabilsem ama olmuyor, irade işi, zaten işim çok stresli, iş dışında da çok stres var hayatta, yani hiç kendimi bırakabilecek halde hissetmiyorum.