işte bu. :cat:
Kağıt üzerindeki bilgiler, yutuberların inceleme/reklam şeyleri ya da teknik özelikler falan hiç önemli değil. Sürerken insanın yüzünde oluşan sırıtış önemli. Hangi motor olduğunun hiç önemi yok, sürerken o pis sırıtışı sağlıyorsa süperdir, alemin en kral motorudur.
Dün motoru teslim alıp eve geldikten sonra grup konuşmalarımız
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
[/COLOR]
Sizede hayırlı olsun. Titreşim makul seviyede var evet, hangi motordan geçtiğinizde önemli, ben çok daha titreşimli ve güçlü çift silindir ve vtwin motorlar kullandım dolayısıyla kaymak gibi bana göre. 1000 km rodajından sonra o ciddi manada düşecektir göreceksiniz. Husqvarna Nuda 900 sahibi olmuş birisi olarak, ona çok benzeyen bir güç yapısı var ki o çok çok kuvvetli bir çift silindirdi. 100 km'yi devirdim ufak ufak gazlamalara başladım performansı müthiş. Dediğim gibi tek gördüğüm sıkıntı rüzgar dengesi. Maalesef Japonlar hala ekonomik sebeplerden ötürü Avrupalılar gibi naked motorlarda bu dengeyi yapamıyorlar.
CB250R kullanıyordum, elcikler değil de ayak peglerindeki titreşim birbirine yakın geldi...