Servisin bir şeyden anlamadığı ve başından sandığı aşikar motosiklet garantili de olsa çözümü başka ustalarda arayacağız anlaşılan en iyisi işinin ehli bir ustaya göstermek olacak. Sizin de belirttiğiniz gibi bende zincirden çok şüpheleniyorum fakat şöyle zincir gevşek diye şüphe duyuyorum merakım şu gevşek zincir bu sesi yapar mı onu bilemiyorum işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
Hocam olası geldi bana gelmedi demiyorum sadece çözümü nedir bunu soruyorum çünkü servise gittim bu normal diyor motosiklet çok kötü ses çıkarıyor başka KTM sahibi arkadaşlara sordum kimsede bu ses yok servise göre bu normal zaten zincir dişli üzerinde bende durdum fakat garantili motorun başka usta ellerinde zincir ayarı yapılması motoru garanti dışı bırakır mı acaba bunu bilmiyorum endişe duyduğum için götüremiyorum bu yüzden soruyorum
Guzel kardesim ilk mesajda bir ses var bu nedir diye soracagina, "servis boyle dedi sorun belli cozumunu bulamiyorum" şeklinde sorsan, yada baska ne dedilerse anatsan gereksiz bir dunya msj atilmamis olurdu.
Ya zincir ayarin sag sol dengeli degil(Ufak bir ayarsizlik bile olsa ses yapar), yada dislinde bi yamukluk var. Olmaz demeyin eski bajaj motorumda boyle ilginc bir sorun vardi.
Ne kadar ince ayar yaparsam yapayim orta sehpada arka tekeri dondurunce ip gibi olmazdi. Ama kendim guzelce ayarlayip sesi baya kismistim. Ayni ses vaov vaov biliyorum iste.
Ha bu tehlike arz edermi, garantiden halledilmesi gereken bir durummu yoksa tolere edilirmi orasini bilemem.