Guzel kardesim ilk mesajda bir ses var bu nedir diye soracagina, "servis boyle dedi sorun belli cozumunu bulamiyorum" şeklinde sorsan, yada baska ne dedilerse anatsan gereksiz bir dunya msj atilmamis olurdu.
Ya zincir ayarin sag sol dengeli degil(Ufak bir ayarsizlik bile olsa ses yapar), yada dislinde bi yamukluk var. Olmaz demeyin eski bajaj motorumda boyle ilginc bir sorun vardi.
Ne kadar ince ayar yaparsam yapayim orta sehpada arka tekeri dondurunce ip gibi olmazdi. Ama kendim guzelce ayarlayip sesi baya kismistim. Ayni ses vaov vaov biliyorum iste.
Ha bu tehlike arz edermi, garantiden halledilmesi gereken bir durummu yoksa tolere edilirmi orasini bilemem.
Aynı ses vaov vaov biliyorum kısmında gümledim![]()
Çok haklısınız kusura bakmayın forumda acemiyim gelişi güzel anlatmadan yazdım.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım değerli zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim ☺
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Allah neşenizi arttırsınKonuda yaptığım ses benzetmesiyle dalga geçen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim
Cümleye takılmayan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar zaten gerekli yardımlarda bulundu sağolsunlar. Takılanlar da gereksiz eleştiri ve yorumlarda bulundu. Herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. Hayırlı günler dilerim.