Bajaj pulsar ön fren diski ?!?

Benim diğer pulsar'dada bi tık vardı çok rahatsız etmemesine rağmen vardı bu motorda kronik demekki yani anlamadığım olay şudurki şu anda kullanığım 2017 olan yağmurlu havada bile adam akıllı sürülmedi yazın sürülmüş bir motosiklet bu dangalak disk bu şekilde yamuluyor ve garanti bunu karşılamıyorsa bu firmayla alakalıdır. Açıklamaya bak önceden yapılıyordu artık yapılmıyor kullanıcıdan kaynaklı. vuruk yok , çizik yok , kırık yok hiç birşey yok napıcaz suyun olduğu yerden geçmicez mi ? yoksa frenemi basmıcaz ?

Arkadaslar internetten ikinci el 350 tlye ön fren diski aldim. Orjinali 1500 tl civari. Absli model. Yalniz cevrede capak var. Yani ya yenmiş diski yollamis ya da duzeltmek icin aldirmis. Kullanilir mi?

Motosikleti
Ns200 15"
Arkadaslar internetten ikinci el 350 tlye ön fren diski aldim. Orjinali 1500 tl civari. Absli model. Yalniz cevrede capak var. Yani ya yenmiş diski yollamis ya da duzeltmek icin aldirmis. Kullanilir mi?

Kalınlığını kumpas ile ölçün eğer olması gerektiği gibiyse disk yapılırken oluşmuş bir hata olabilir, belki bu durum balans düzensizliğide yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar