merhabalar arkadaslar ben vitesli motora gecmek istiyorum cbr 125 le cbf 150arasında kararsız kaldım ilk once cbr ya deli gibi asıktım şimdi cbf 150 cıktı kararsız kaldım ama tıp olarak gorunus olarak daha cekıcı cbr 125 sizce hangısını almamı tercıh edersınız arkadaslar bılgılerınız ıcın sımdıden sagolun
Benim boyum 1.85 ve cbr 125 bana çok küçük geldi, artı pahalı ve zaten racing sevmediğim için, bir de başlangıç için daha kolay olacağını düşündüğüm için bunu seçtim.
Ertuğrul_Öz;472434' Alıntı:
Hayırlı olsun.
Sonunda Motor sahibi olduğunu görmek sevindirici.
Not: Eğer motoru resimde gösterdiğin yere bırakıyorsan, bana biraz sakat geldi. Zincie, disk kilidi edinsen gece daha güvende olur gibi geldi.
Teşekkürler!
Yok yok motor otoparkta duruyor, o fotoğraf motoru eve getirdikten hemen sonra çekilmişti. Kilidi de var zaten.
clint hayırlı olsun dostum yazılarına cok rastlıyordum burada. Apache, ybr, cbf150 arasında tereddutteydın. Ama sen en ıyı olnı yapıp secımını hondadan yana kullanmıssın. Yolun acık olsun.
Ya BIRDE alakası yok ama dostum ımzandakı kızılderılı atasozunde gecen ''mokasen'' ne demek ? merak ettım
Honda oluşu ve yeni model oluşu diğerlerini elememi sağladı.
Makosen:Kuzey Amerika Kızılderililerinin giydiği deriden yapılmış, tek parça ayakkabı. Ama ben hatalı yazmışım mokasen değil tabii makosen, düzelttim.
Ayrıca tüm tebrik eden arkadaşlara da teşekkürler, çok sağolun.