İlk motosikletimi aldım hiç hesapta yokken.

merhabalar arkadaslar ben vitesli motora gecmek istiyorum cbr 125 le cbf 150arasında kararsız kaldım ilk once cbr ya deli gibi asıktım şimdi cbf 150 cıktı kararsız kaldım ama tıp olarak gorunus olarak daha cekıcı cbr 125 sizce hangısını almamı tercıh edersınız arkadaslar bılgılerınız ıcın sımdıden sagolun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun :rendeer:
ben de böyle ani bir kararla alacağım galiba
karar vermek çok zor :silent:

tvs mi ybr mi derken cbf i kapmışsın:) güle güle kullan.Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.

Sonunda Motor sahibi olduğunu görmek sevindirici.

Not: Eğer motoru resimde gösterdiğin yere bırakıyorsan, bana biraz sakat geldi. Zincie, disk kilidi edinsen gece daha güvende olur gibi geldi.

hayırlı olsn..darısı tüm motora kawuşma hayaliyle tutusanların basınaa.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan arkadaşım. Allah kaza bela vermesin. Senin adına sevindim. Güzel ve yapılı duruyor.

clint hayırlı olsun dostum yazılarına cok rastlıyordum burada. Apache, ybr, cbf150 arasında tereddutteydın. Ama sen en ıyı olnı yapıp secımını hondadan yana kullanmıssın. Yolun acık olsun.
Ya BIRDE alakası yok ama dostum ımzandakı kızılderılı atasozunde gecen ''mokasen'' ne demek ? merak ettım

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle...

:rendeer:

hayırlısı olsun allah kazasız belasız günlerde sürmek nasip etsin

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.kem gözlerden korusun.
bayramın mübarekolsun.saygılar,

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kazasız belasız keyifli sürüşler hayılı olsun güle güle kullan.

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....

hayırlı olsun bnce cok iii bi secım yapmıssın kazasız keyıflı surusler :cat:

merhabalar arkadaslar ben vitesli motora gecmek istiyorum cbr 125 le cbf 150arasında kararsız kaldım ilk once cbr ya deli gibi asıktım şimdi cbf 150 cıktı kararsız kaldım ama tıp olarak gorunus olarak daha cekıcı cbr 125 sizce hangısını almamı tercıh edersınız arkadaslar bılgılerınız ıcın sımdıden sagolun

Benim boyum 1.85 ve cbr 125 bana çok küçük geldi, artı pahalı ve zaten racing sevmediğim için, bir de başlangıç için daha kolay olacağını düşündüğüm için bunu seçtim.

Ertuğrul_Öz;472434' Alıntı:
Hayırlı olsun.

Sonunda Motor sahibi olduğunu görmek sevindirici.

Not: Eğer motoru resimde gösterdiğin yere bırakıyorsan, bana biraz sakat geldi. Zincie, disk kilidi edinsen gece daha güvende olur gibi geldi.

Teşekkürler!
Yok yok motor otoparkta duruyor, o fotoğraf motoru eve getirdikten hemen sonra çekilmişti. Kilidi de var zaten.

clint hayırlı olsun dostum yazılarına cok rastlıyordum burada. Apache, ybr, cbf150 arasında tereddutteydın. Ama sen en ıyı olnı yapıp secımını hondadan yana kullanmıssın. Yolun acık olsun.
Ya BIRDE alakası yok ama dostum ımzandakı kızılderılı atasozunde gecen ''mokasen'' ne demek ? merak ettım

Honda oluşu ve yeni model oluşu diğerlerini elememi sağladı.
Makosen:Kuzey Amerika Kızılderililerinin giydiği deriden yapılmış, tek parça ayakkabı. Ama ben hatalı yazmışım mokasen değil tabii makosen, düzelttim.:)

Ayrıca tüm tebrik eden arkadaşlara da teşekkürler, çok sağolun.:)

Son düzenleme:
hayırlı olsun bakalım biz daha almadık:(motor hakkındaki düşüncelerin nelerdir? Gerçektende dedikleri gibi az yakıyormu?:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar