Moturun rolantide kendi kendine gaz vermesi

Motosikleti
Honda Forza
Motor 1000km yi yeni geçti ve dün motoru çalıştırdığımda kendi kendine gaz vermeye başladı hareket edecek kadar. Freni sıkarak durdurdum ve yola çıkınca problem çıkarmadı. Dur kalk yaptım problem yok devam ettim. Park ettiğim yerden motoru çalıştırıp geri geri çıkarken yine gaz verdi ve bir şekilde çıkıp devam ettim. Sonra yine denedim yine problem yok.

Bugün ise sorunun tam sağ yaptığımda olduğunu anladım. Düz ve sola çevirince problem yok ama sağa dönükken gaz veriyor.

Yarın servise götürüp duruma bakacağım hava yağmurlu olmazsa.

Sizce bu neden olabilir?

Bu arada motor Rks Wildcat

Son düzenleme:
Otomatik jikle olabilir...Isınınca geçmiyorsa sorun...Havaya bağlı 2-3 dk sürer...

Motosikleti
Honda Forza
Otomatik jikle olabilir...Isınınca geçmiyorsa sorun...Havaya bağlı 2-3 dk sürer...

Sadece gidonu tam sağ yapınca olduğu için ısınma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yarın onu da denerim. Teşekkürler

Sadece gidonu tam sağ yapınca olduğu için ısınma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yarın onu da denerim. Teşekkürler

Sadece tam sağda yapıyorsa gaz teli geriliyordur...O kısmı atlamışım...Halata ve içindeki telin hareket yoluna göz gezdirin...

Motosikleti
Ns200 15"
Gaz elciğinin altındaki ayar yerlerinden teli gevşetebilirsiniz, bu sayede sorununuz çözülmüş olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar