Merhaba

Herkese merhaba, ben Kayra. 25 yaşındayım, profesyonel ses mühendisi ve öğrenciyim. Aranıza İstanbul Üsküdar’dan katılıyorum.

Yaklaşık 1 sene önce ilk motorum olarak 2021 model bir Dominar 250 aldım. O zamandan beri forumu her gün aktif takip ediyorum :) Geçenlerde bir konuda görmüştüm foruma girme sıklığınız nedir diye, her gün elim gidiyor diyenler vardı. Biz de bu kervana katıldık. Dominar veya acemilik hakkında sorularınız var ise elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım, zira ben de henüz 25bin km’de bir acemiyim :))

Aktif olarak hafif enduro ve şehirlerarası yolculuklarla ilgileniyorum. Kafama esip Bursa’ya iskender yemeye veya Çanakkale’ye dolaşmaya gitmişliğim çok var (tommygun abime selamlar).

Küçüklerime ve büyüklerime sevgiler saygılar. Herkese iyi forumlar :)

Kafana estiğinde şehirler arası yola çıkıyorsan gerçek endurocusun.

Bende yeni yeni yazar oldum. H.geldin...🖐️

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldin Kayra. :cat:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hoşgeldiniz.

imkan ve zamanınız varken sürün, tadını çıkarın.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hoşgeldin Kayra, ilkokul ve ortaokul çağlarım Üsküdar'da geçti. İstanbul'un güzide ilçelerinden birinde olduğun için şanslısın. ::alkiis::
Tekerin düz bassın.

Hoşgeldin Kayra, ilkokul ve ortaokul çağlarım Üsküdar'da geçti. İstanbul'un güzide ilçelerinden birinde olduğun için şanslısın. ::alkiis::
Tekerin düz bassın.

Merhaba hoş bulduk :) 22 senelik Ankara serüvenimden sonra Bulgurlu'dayım. Gerçekten keyifli ve sevimli bir ilçe Üsküdar. Sevgiler.

Hoş geldin Kayra. Üsküdar'dan selamlar :)

Merhaba hoş bulduk, teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar