Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Ya blueway neresi dogru ? Bu motorun son hizi r25 ile ayni.
Bosa giden bir 500 cc goruyorum kusura bakma.
Hocam öncelikle hayırlı olsun.
Bayi karı dahil 309 olan motoru aynı bayi 381'e satıyor ve yetiştiremiyor. Valla az bile yapıyor aslında Honda. Ben olsam açık artırmayla satarım.
Hayırlı olsun kazasız belasız. Güzel bir tercih yapmışsınız. Motosikletin de görsel olarak maşallahı var. Gönül isterdi liste fiyatından alabilmeyi eminim ama kabul etsek de etmesek de Türkiye'de durum bu. Alınmış alınmıştır kardeşim keyfini sür, bu sistem böyle devam ettiği sürece de zarar etmeden (liste fiyatı üzerine neredeyse +70/80 bin vererek almış olsan bile) satarsın.
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
Aksesuar olarak koruma demiri, topcase, topcase taşıyıcının haricinde neler var başka ve bu kalemlere ne ücret yazdıklarını söylüyorlar mı?
Rengine bayıldım güle güle kullanın
Hayırlı olsun uzun süreli kullanım için idealdir. Sorunsuz
hayırlı olsun güzel seçim yaptın
ben daha önce hem 700x hem 750 x kullandım kampa yaylaya daha doğrusu asfalt dışına çıkmayan için mükemmel motosiklet dct tercihi de nokta isabet süper bi teknoloji bu alemin kralı kim ne derse desin honda
sakarya ya geldiğini mesaj atsaydın en azından terminale gelir alırdım seni bi çayımızı çorbamızı içerdin neyse artık bi daha ki sefer yolun bu tarafa düşerse haber et
birde ödeme işine takıldım alacağım malın en az %30 peşin değilse ben pek sıcak bakmıyorum fazla kredi işlerine evet kredi ödeyebiliyorsan güzel birşey ama ayağın takılır düşersen vay haline
kimse boşuna ülke batıyor ,satılıyor ,kriz var demesin, 20 yıldır yapmadığım şeyi yapacağım ve Akp ye oyu basacağım ! ama o köprüden geçmemmillet geçsin
milletimizin çoğu köprüden geçmeyi seviyor, hele hele zencilerin olduğu köprüleri çok seviyor .
arkadaşım hayırlı olsun ,kazasız belasız kullan lakin bu yazdıklarımı da unutma !
liste fiyatı 310 bin olan bu motoru ,380 bine alıp ,500 bine satmak için ilan da verdiğin zaman, birileri gene amma pahalı oldu her şey diye ,dert yanacak
kısacası biz siyasilere boşuna laf söylüyoruz eden millet bulan millet
masajlı ısıtmalı koltukları olan pazzattan aşasına binmem diyenler burada mısınız ?![]()