Ne alacağım

Merhaba 300 bin bütçem var ama çok fikir var kafamda. Asıl hayalim 2017 2018 model mt09 sesinden olsun torkundan olsun fakat o fiyata temiz düşük km mt09 yok

Diğer seçenekler 0km mt07 2021 cb650r 7-8k km
Arada teker yaparım yanlarım motorumun seside güzel olsun derim .
Bu motorları nasıl test edip deneyebilirim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teker ve yanlamayı boş alan da yap da ne alırsan al :)
bazı firmalar ve bayiler test sürüşü için motor ayırıyorlar arayıp sormalısın bayiye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:09 ----------

alcak motor çok 300bvine neler var.ducati diavel,ducati hyperstrada multistrada,triumph street triple rs
mv agusta

Jeo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi sevgili Emreciğim,

Bir konu açıyorsun, R25'in ön tarafını nasıl basarım. Bir konu açıyorsun, KTM 390 neden top speed de yavaş. Bir konu açıyorsun, bilmem ne için komple bağıran egzoz sistemi. Sonra bir konu daha açıyorsun, MT 09 alayım, yanlayayım, teker yapayım... Durum böyle olunca, ne alayım başlığına "BABAYI" yazasım geliyor ama bu üyeliğimi banlatmayacağım.

Ne alayım kısmına gelirsek; Çıplak bir motosiklet istiyorsan eğer, şuan piyasa da rakiplerine oranla fiyatını en hak eden motosiklet Triumph Trident 660' dır. Yok çıplak olmasın ben bir süper sport istiyorum dersen de yine şuan piyasa da fiyatını en hak eden motosiklet Aprilia Rs 660' dır.

Herkesin kişisel hayatına saygı duyuyorum ama böyle bir neslin gelmesi, insanların motosiklet kültürü yerine ağır zırtapozluk arzusu için de olması üzücü. Muhtemelen nedeni de örnek aldıkları kişiler ve bu bozuk sosyal medya kültürü. Yine de işin sonunda kaybeden biz oluyoruz. Biz dediğim motosiklet tutkunu tüm insanlar. Umarım sende zaman için de daha bilinçli bir kullanıcı olur, son nefesini saçma bir gaz ile değil, uzun bir motosiklet seyahatin de verirsin. Şahsen ben artık ölümlere üzülemez hale geldim.

Test konusuna gelirsek... Atincozkan'ın da dediği gibi tüm marka ve modeller dönem dönem, teste açılır. Gerek forum üzerinden. Gerek markaların sosyal medya hesaplarından veya bayileri arayarak, test imkanı olan motosikletleri öğrenebilirsin. Lütfen bana kızma. Amacım olumsuz yorum yapmak veya seni eleştirmek değil. Ama yanlışa yanlış demezsek, yanlış devam ediyor ve en kötüsü de bu yanlışlar can kayıplarına yol açıyor. Sevgiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu o kisimi ya.r25 onunu basayim duke 390 neden yavas :)
Bizde akil fikir veriyoruz.yazik oldu vaktimize

Kawasaki Z650RS modeli de benim hayallerimi süslemekte o bütçelere :pr:

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yeni hornet güzel bir alternatif olabilir

Cepte 300 var ise 0km olsun bence.ayrica mt07 de almazdim ha 200bin tl falan bulursaniz temiz olabilir 220 ye kadar verilir ama ötesi etmez.ben olsaydım triumhp bakardim.660 trident 230 bin tl 0 km 2023 model getirtiyorlarsa çok iyi satildiginj görüyorum arada.mt09 olur ama imkansiz temiz denk gelmez iyice şişti o.0 km kawasakiler de var onlarada bakin derim.yeni streettriple r gelecek ise 290 bin falandi onu direk alin derim.tabi bu sirada yamaha ve honda bayilerinide tek tek arayip sira sormaniz gerekicek

Bence al bir MT 09 acık egzoz Akrapovic.. Dunyaya bir daha mı geleceksin kanka.. O arabacılar da aynaya bakacak kardeşim.. Milletin hastası , bebegi varsa da herkesin var. Senden kıymetli mi .. Allahını sevim..

300bin TL'ye MT-07 mi satılıyor diye yazacaktım, bakayım dedim..
280-290-300'e ilanlar var. Bu paraya gidip MT-07 alan varsa gerçekten.. ne diyeyim =)

Motosikleti
R1, Django 125
xsr 900 bakın. cp3 bloğu kullanıyor. aynı sesi aynı torku alabilirsiniz. 09 kadar yükselmedi piyasası henüz

Böyle elemanlara RS660 ' ı satıp grup alımlarını yapmıyoruz. Lütfen farklı motor önerin

Şimdi sevgili Emreciğim,

Bir konu açıyorsun, R25'in ön tarafını nasıl basarım. Bir konu açıyorsun, KTM 390 neden top speed de yavaş. Bir konu açıyorsun, bilmem ne için komple bağıran egzoz sistemi. Sonra bir konu daha açıyorsun, MT 09 alayım, yanlayayım, teker yapayım... Durum böyle olunca, ne alayım başlığına "BABAYI" yazasım geliyor ama bu üyeliğimi banlatmayacağım.

Ne alayım kısmına gelirsek; Çıplak bir motosiklet istiyorsan eğer, şuan piyasa da rakiplerine oranla fiyatını en hak eden motosiklet Triumph Trident 660' dır. Yok çıplak olmasın ben bir süper sport istiyorum dersen de yine şuan piyasa da fiyatını en hak eden motosiklet Aprilia Rs 660' dır.

Herkesin kişisel hayatına saygı duyuyorum ama böyle bir neslin gelmesi, insanların motosiklet kültürü yerine ağır zırtapozluk arzusu için de olması üzücü. Muhtemelen nedeni de örnek aldıkları kişiler ve bu bozuk sosyal medya kültürü. Yine de işin sonunda kaybeden biz oluyoruz. Biz dediğim motosiklet tutkunu tüm insanlar. Umarım sende zaman için de daha bilinçli bir kullanıcı olur, son nefesini saçma bir gaz ile değil, uzun bir motosiklet seyahatin de verirsin. Şahsen ben artık ölümlere üzülemez hale geldim.

Test konusuna gelirsek... Atincozkan'ın da dediği gibi tüm marka ve modeller dönem dönem, teste açılır. Gerek forum üzerinden. Gerek markaların sosyal medya hesaplarından veya bayileri arayarak, test imkanı olan motosikletleri öğrenebilirsin. Lütfen bana kızma. Amacım olumsuz yorum yapmak veya seni eleştirmek değil. Ama yanlışa yanlış demezsek, yanlış devam ediyor ve en kötüsü de bu yanlışlar can kayıplarına yol açıyor. Sevgiler.

Tek teker yapıyoruz diye herkes linçlemiş. Trafikte yapmıyoruz trafiği kapalı alanımız var orada gerekli ekipmanları giyerek kimseyi rahatsız etmeden takılıyoruz.

Tek teker yapıyoruz diye herkes linçlemiş. Trafikte yapmıyoruz trafiği kapalı alanımız var orada gerekli ekipmanları giyerek kimseyi rahatsız etmeden takılıyoruz.

O lincleyenler teker yapamayan looserlar kanka.. Oyna devam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dikkat et looserlar seni cebinden cikarmasin

Şimdi sevgili Emreciğim,

Bravo hocam, çok güzel tahlil. Hayır 300 bini hor görmek niye değil mi? Para lazım oldu 290 a mis gibi tenere mi sattım, 2022 Tenere kötü mü? Sıfır 750 Hornet 240 bin liste fiyatı diye duydum, stok olursa tabi. Hornet kötü mü? Triumph kötü mü? Durumu olmayan genç 30 binim olsada mondial drift alsam diye sızlanıyorken ne kötü bir huy bu yahu...Yazık.

Jeo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi mübarek, ilk mesajın bu;

Bence al bir MT 09 acık egzoz Akrapovic.. Dunyaya bir daha mı geleceksin kanka.. O arabacılar da aynaya bakacak kardeşim.. Milletin hastası , bebegi varsa da herkesin var. Senden kıymetli mi .. Allahını sevim..

ikinci mesajın ise bu;

O lincleyenler teker yapamayan looserlar kanka.. Oyna devam..

Daha dün motosiklet kullanmaya MT 25 ile başlayıp, bu gün MT 09 " kullanan " ( umarım neden tırnak içine aldığımı anlarsın ) bir forumdaşımız olarak fazla iddialı sözler değil mi bunlar? Kimin ki daha büyük muhabbeti yapacaksak eğer, en büyüklerimiz şuan mezarda yatıyor. Sen bilmezsin ama Zeki Abi vardır, 98' de onun arkasında Arif abi ye ziyarete gitmiştim. Bu isimlere vakıf değilsen hikaye’nin devamı senin için uygun da olmayabilir.

Sene 2004/2005. Caddebosta' nın son güzel olduğu yıllar, bende liseye yeni geçmişim. Altımda Kartal Soğanlıktan kiraladığım bir 600 RR var. Bostancı Fenerbahçe, Bostancı Fenerbahçe dönüp duruyor, itlik yapıyorum. Fenerbahçe den döndüm, ışıklardan sahil yoluna bağlanırken siyah bir GSX-R takıldı peşime. Bir ufak yürüdüm baktım geliyor, devam ettim. Bu hikaye Vapur İskelesi’nin oraya kadar, ben önde o arkada devam etti. Durdum ışıklarda dedim selam verip geri döneyim Fenerbahçe tarafına. Dedi dönme Maltepe Sahile kadar yarışalım, kaybeden de yemek ısmarlar. Işık yeşile dönünce uzadım ben. Ne bir düşünce var, nede bilinç. Tek hedefim varış noktası. Bilir misin bilmem, Küçükyalı ‘dan sonra bir köprü vardır, Adatepe köprüsü. O köprüden önce ki ışıklarda bir araç U dönüşü yaptı. Ben önde olduğum için geçtim, benim arkamda olan GSX-R ise araca ön kapıdan çarptı. Öyle bir fren yaptım ki 600 RR’ ın arka lastiği motosiklete döndüğümde patlamıştı. Durduğum zaman inip geri doğru koşmaya başladım. Gece saat 02:00/03:00 civarı. GSX-R’ı kullanan arkadaş yerde, otomobil sürücüsü ise aracına sıkışmış. Hiç yanında bir kişi can verdi mi? Ben yerde yatan kişi için hiçbir şey yapamadım. Ve daha konuyu idrak edemeden gözlerime bakarak öldü. Böyle bir çaresizlik, böyle bir vicdan azabı yok. Üzerinden bunca zaman geçti, hala acısını içimde hissederim. O yüzden sanma ki teker yapmak marifet, hızlı sürmek ise yetenek. Bir motosiklet kullanıcısının ne kadar iyi olduğu sadece olası kaza senaryosun da ortaya çıkar. Tıpkı bir ekipmanın ne kadar sağlam olduğu kaza esnasın da ortaya çıktığı gibi. Ve umalım ki sen bu durumları hiç yaşama.

Benim sana ve senin gibi kullanıcılara naçizane tavsiyem; Ne zaman ki saatte 10 Km/s ile teker yapabilir, denge kurabilir, sonra da tekerinizi gaz kontrolü ile aşağı indire bilirseniz… O zaman teker yapmanızdan yana olacaktır. Ama unutmamak lazım ki olası bir aksi durum da herhangi bir tekerin yerde olmaması büyük sorunlara yol açacaktır. Aynı zaman da kendinize sormanız gereken şöyle bir soru var; Motosiklet zaten yeterince riskli bir taşıtken, bu riski maksimuma çıkartmanın bana ne gibi bir faydası olacak? Olacağına inanıyorsanız motosiklette sizin can da, benim/bizim açımızdan bir sakın yok.

Lütfen bu mesajı okuduktan sonra sizde konu sahibi arkadaşımız da yükselmeden, derin bir nefes sonrası motosikletinizin yanına giderek kendinize şu soruyu sorun; Karşınızda ki taşıt sizin için günü birlik bir ilişki mi, yoksa siz ona tutkuyla, aşkla bağlı mısınız? Cevaba göre süremeye devam edebilirsiniz. Ve ne kadar iyiyim konusunu merak ediyorsanız da hazır motosikletin yanındayken, lastiklerinize bakarak cevabı kendiniz de bulabilirsiniz. Unutmayın, bize bu sorunun cevabı değil siz lazımsınız ve dediğim gibi en iyilerimiz şuan bulutlar da sürüyor.

Zeki Yalçın ve Arif Razgatlıoğlu’ na rahmet ve özlemlerimle.

MT07 ile falan vakit kaybetmeyin hemen gidip hornet alın 243,000 liraya,hornet'in yanında mt hantal kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar