Motorumun kış bakımını düşünüyordum kara kara nerde yaptırsam diye, geçen ortaköy sırtlarında yeni bir servis açıldığını duydum "
C&C motor", işyerime 500 metre mesafe bugün motorumu oraya götürdüm bakıma, izlenimlerimi aktarayım;
1- Ahmet usta (makine mühendisi), uğur usta (motor teknikeri) ve Ceyhun çalışıyor C&C motorda, aslen custom modeller yapıyorlar ve işlerinde çok titizler. Ahmet usta pis motoru yıkamadan servise sokmuyor, içeriside çok temiz, işlerinide gerçekten çok titizlikle yapıyorlar.
Motorum yükseliyor
2- Motosiklet servisteyken yan tarafta ki cafede oturabiliyorsunuz bu bekleme derdine çözüm, çay kahvenizi boğaza nazır yudumlayabilirsiniz,
cafe önünde custom bir yamaha
3- Cumartesi günleri full time açık, benim gibi çalışanlar için oldukça olumlu bir gelişme,
sökülmeye başladı
4- 5000 km boyunca bulunamayan takırtı sesi bulundu, halledildi. Ayarlanmıyor denen ön frenimin sisteminde ki hava alınarak ilk günden sağlam hale getirildi, egzozun bir vidası düşükmüş onuda hallettiler, motorun senkron ayarıda kulaktan dinleme ile değilde makinaya bağlanarak yapıldı, bunun haricinde yağ, yağ filtresi, bujiler değişti, hava filtresi temizlendi alet kendine geldi
egzozun düşen vidası buymuş
5- Motorum tamamen sökülüp yıkandı, temizlendi ilk defa böyle detaylarını gördüm motorumun gerçekten kendi motorları gibi ilgi alaka gösterdiler
hava filtresi temizlendi
6- Uzun zamandır aradığım Würth marka zincir temizleme ve yağlama malzemelerini satıyorlar çok sevinçliyim
ortası würth ile temizlenen yağlanan bölgedir
7- Ahmet usta bu işi hobi olarak yapıyor ve bilgilerini paylaşmaktan çekinmiyor
senkron ayarı yapılıyor
servisin yeri dellalzade sok. no:5 ortaköy, haritadan bakabilirsiniz;
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=...6452,29.018176&spn=0.005801,0.013207&t=h&om=1
bir diğer güzel ve sevindirici haber bagaj teli sorununu ahmet usta çözdü, bakıma gittiğinizde ücretsiz bu hizmeti sunsun sizede, detaylar aşağıda:
parça önce oturtuluyor sonra vidalanıyor
tel oldukça sağlam artık
motorumu kendim yıkarım, kimseye elletmem, prensibimizdir dedi ahmet usta bakımdan çıkan motor yıkanır cilalanır,
Yıkadı, havayla kuruttu, philips anti statik ile elektronik kısımalrı temizledi kendi elleriyle, koltuğu, lastiği özel maddesiyle temizledi,
grenajın içi yıkandı, zincir yağlandı. Herşey için teşekkürler