Motosiklet Zincir sesi

Herkese iyi forumlar.2018 ns200 sahibiyim.Motoru dün bakımdan çıkarttım bugün ışıklara yaklaşırken vites küçülterek yavaşlamak istediğim de attığım vites deviri karşılamadığı için zincirden ses geldi ve sonradan ayağıma vurduğunu farkettim.Fakat bunu devir karşılamadığında yapıyor.Devir karşıladığında normal herhangi bir sıkıntısı olmuyor.Var mı bu durumla karşılaşan birisi. Teşekkür ederim şimdiden

Ustamla görüştüm.Bir önceki ayarın neyse aynısı dedi ama gene de gel dedi bakalım diye.Herhangi bir problem olur mu 1 hafta götüremem çünkü

Motosikleti
Ns200 15"
Düşük devirde motor silkelendiği için zincirden ses yapması normaldir, zincirin bolluğunu zinciri yukarı 2 cm hareket edecek şekilde boşluk varsa zincir ayarınız iyi durumdadır.

Düşük devirde motor silkelendiği için zincirden ses yapması normaldir, zincirin bolluğunu zinciri yukarı 2 cm hareket edecek şekilde boşluk varsa zincir ayarınız iyi durumdadır.

Daha önce yaptığım birşeydi hiç karşılaşmamıştım zincirin bu şekilde vurması. İlk fırsatta kontrol edicem

Herkese iyi forumlar.2018 ns200 sahibiyim.Motoru dün bakımdan çıkarttım bugün ışıklara yaklaşırken vites küçülterek yavaşlamak istediğim de attığım vites deviri karşılamadığı için zincirden ses geldi ve sonradan ayağıma vurduğunu farkettim.Fakat bunu devir karşılamadığında yapıyor.Devir karşıladığında normal herhangi bir sıkıntısı olmuyor.Var mı bu durumla karşılaşan birisi. Teşekkür ederim şimdiden

Aynısı bende de olmuştu 1. Viteste yavaşladığında ve debriyaj tam sıktığında bacağa vuran tak tak tak ses geliyor zincirin bolluğundan dolayı gerdiğinizde düzelecektir.

Zincir ayağına değiyorsa boldur. Usta da önceki ayarın aynısını yapana kadar olması gereken şekilde ayarlasa iş çözülecek. Ayrıca senin motorunda orta sehpa var zinciri ayarlamak için ustaya ihtiyacın yok.

Bende de 17 model var. Başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Zincir bolluğu Pulsarın kitapçığına göre 2,5-3,5 mm. ben genelde 2,5 olarak ayarlıyorum. Ve kendin ayarlayabilirsin.

Zincir baklalarından bir veya birkaçı sıkışıyorsa da yapabilir. Zinciri iyice temizleyip güzelce yağlamayı da deneyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar