100 Bin TL’ye Kadar Motosiklet Tavsiyesi

Açıkçası dominar hakkında yazılanları okuyunca korkmadım değil. İbre yine svartpilen'e kaydı. Acaba bu yaşanılanlar belirli bir partide yaşanıp sonra çözülmüş müdür? Disk yamulması ve tekerin kilitlenmesi ciddi problemler. Arkadaş 100 bin liraya motosiklet bulamıyoruz içler acısı bir durumdayız.

Motosikleti
DOMİNAR 400
400Ug bakıyorum ama. Tavsiye eder misin.

Amacım bir çıktım mı 300km yol yapmak otobandan... Tavsiye eder misin

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Selamlar, 400 UG ile ilgili sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. 20K KM'dir kullanıyorum. Olabildiğinde bildiklerimi ve tecrübelerimi aktarabilirim.

Tavsiye eder misin. Uzun yola falan çıkılır mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cikilir sorun nedir anlamadimki :)
Ben duke 390 la yapiyorum uzun yol.herkesin konfor anlayisi farkli.ben mesela gayet rahatim uzun yolda ama bazilari sikayetci.
Kisiden kisiye degisiyor.
Motosikletin guvenli olmsi cok onemli uzun yolda.
Viraj dengesi nasil,frenler iyimi,lastikler yenimi

Motosikleti
Forza 250
Açıkçası dominar hakkında yazılanları okuyunca korkmadım değil. İbre yine svartpilen'e kaydı. Acaba bu yaşanılanlar belirli bir partide yaşanıp sonra çözülmüş müdür? Disk yamulması ve tekerin kilitlenmesi ciddi problemler. Arkadaş 100 bin liraya motosiklet bulamıyoruz içler acısı bir durumdayız.

Lifte çıkartıp biraz inceledik,sorunun diskte değilde fabrikayla gelen balata olduğunu düşünüyorum,yarı sinteri bir kaliteli balata alınırsa (400-500tl)o ötme sorunu çözülcek gibi.

Paran az ve değerli ise ne alırsan al ikinci elde değer kaybettirmiycek ustası parçası servisi olan bir şey al ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar