Ustteki son mesaji uzun yazmistim bayaa, kafa dagilsin biraz diye ama sildim sonra,Şöyle kocaman bir garajım ve de çok param olsa alıp, restore edip seyretmek istediğim motorlardan biri. Ne şanslıymışsınız ki zamanında almış, kullanmışsınız.
Ustteki son mesaji uzun yazmistim bayaa, kafa dagilsin biraz diye ama sildim sonra,
Dedigim gibi, alip kullanmali, temizi olsa keske, ya da temiz olanlar makul fiyatlara satılsa
O zamanlar hizli olanlar hizliydi, simdi hepsi hizliZzr ler srad lar r1 ler zamanın 90 ların en güzeli motorlarıydı .. 90 lar ss ciler için en güzel yıllardı bence .. şimdi o tat tuz yok kalmadı ..
İstanbul izmir Tekirdağ ucgeni full otoban artik, otabana uygun bisey lazımBu keşkeleri biriktirdik Uçmakdere'ye direkt otobanımız var artık.
İstanbul izmir Tekirdağ ucgeni full otoban artik, otabana uygun bisey lazım
Otoban deyince aklıma gelen tek motosiklet: Goldwing
seni otobancı yaptırmayacağız, seni otobancı yaptırmayacağız, seni otobancı yaptırmayacağız.
Eziyet valla, 220 top speed ile izmir istanbul yapsan canin sıkılır![]()
Goldwing scooter irisi gibi bir şey. Bunu iyi anlamda söyledim, scooter severim. Çok çok zengin olup garajım olsa scooter yanına otobana çıkıp uzun yol yapmalık bir goldwing isterdim. Rüzgar almıyor, artçı da rahat, kliması bile varmış.
220 neyinize yetmiyor yahu...![]()
Burada trafikte ceza yemeden en fazla hiz 140 falan... Turkiyede nedir?
Burada 200'le yakalansaniz tutuklayip araci cekerler.
Goldwing super rahat bir motosiklet. Atletik bir sey istesem Superduke GT tercih ederdim muhtemelen.
Otobanda hız limiti var ama ceza yazılmıyor öyle mi?
Tam Türk işi... Önce kural koy, sonra denetleme... Uyan enayi olsun. Acı sonuçlarını herkes çeksin.
Otobanda hız limiti var ama ceza yazılmıyor öyle mi?
Tam Türk işi... Önce kural koy, sonra denetleme... Uyan enayi olsun. Acı sonuçlarını herkes çeksin.
Hocam selamlar,Satılalı 8 yıl oldu, bir kaç tane var ilanlarda zaman zaman giriyor.Keşke düzgün güzel bir makine olsa da alsak
Hocam selamlar,
91 model ZZR 1100 almayı planlıyorum. Satıcının dediğine göre motor orijinal 35.000 km de, hasar kaydına baktım herhangi bir hasar kaydı yok.
Ama içime bir şüphe düştü açıkçası.
Motoru İzmirde gösterebileceğim bir usta tavsiyeniz var mıdır ? Onun dışında motor denildiği gibi temiz ise yaşı vb. sebebiyle baktırmam gereken nereleri vardır ? Hangi parçaların değişme zamanı gelmiş olabilir, ortalama maliyeti bana ne olur?
Lütfen yardımcı olabilecekler yorum yaparsa sevinirim. Hayırlı günler dilerim.
Hocam selamlar,
91 model ZZR 1100 almayı planlıyorum. Satıcının dediğine göre motor orijinal 35.000 km de, hasar kaydına baktım herhangi bir hasar kaydı yok.
Ama içime bir şüphe düştü açıkçası.
Motoru İzmirde gösterebileceğim bir usta tavsiyeniz var mıdır ? Onun dışında motor denildiği gibi temiz ise yaşı vb. sebebiyle baktırmam gereken nereleri vardır ? Hangi parçaların değişme zamanı gelmiş olabilir, ortalama maliyeti bana ne olur?
Lütfen yardımcı olabilecekler yorum yaparsa sevinirim. Hayırlı günler dilerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resimleri böyle ekleyebildim.