Herkes okusun diye konu açtım asgari ücret konusu altına yazmadım.Bugün Eminönü den bakırköye bakırköyden eve geldim lokanta Cafe bütün dükkanlar tıkabasa avmler ona keza herkesin ellerinde 5 6 poşet trafik desen tıkabasa ha diyeceksinizki onlar zengin kesim herkes zengin hafta içi hafta sonu yok kardeşim hergün böyle
Çok geçmiş olsun.Tayyipastigmus Akepestaciae hastalığına yakalanmışınız.Siyasalurvaria İslamitaciico bakterisinin beyne bulaşarak yavaş yavaş beyin hücrelerini öldürmesi ile baş gösteren bu hastalığın ne yazık ki tedavisi yok.Hastalığın belirtileri şunlardır;
-İlk safhada,100 milyonluk ülkenin en yoğun şehrinde sokakta alış-veriş yapan bir kaç bin insanı görünce bütün ülke zengin dolu ve ekonomi kriz yok sanrıları başlar.İlk safhada hastanın kendisinin ekonomist olduğunu hayal etme seyrek te olsa rastlanan belirtilerdendir.
-İlerleyen safhalarda,Avrupa'da 1000 kişeye en az araç düşen ülkede,nüfus yoğunluğu fazla ve park yeri sorunu olan şehirlerde ortalıkta arabaları görünce,herkeste 3-5 araba var sanrıları bu hastalığın yaygın belirtilerindendir.
-Hastalığın 3.safhasında beyin fonksiyonları iyiden iyiye yitirilmeye başlanır.Buna bağılı olarak hasta mantıklı kararlar alma ve muhakeme yeteneğini kaybeder.Yıllardır ülkeyi yönetip,ülke ekonomisini dünyanın en kötü ekonomileri arasına sokan yönetimi,ülkeyi iyi yönettiği sanrıları görmeye başlar ve inatla oy vermeye başlar.Hatta hasta bu beyinsel hastalığa bağlı politik fanatiklik yüzünden sağa sola hakaret küfür etmeye başlayabilir.
-Son safhada beyin ölümü komple gerçekleşir.Bu hastalığın en ilginç tarafı bu bakteri beyni öldürsede vücudu öldürmez.Hastalığın son safhasın hasta sokağa çıkarak,insanları "Çıkar telefonunu göster" diye taciz etmeye başlar.Hasta sokakta kendi kendine "Ekanamiii çohh eyiii","Reisss","Erdohanın göthünün gılıyık","Oyun böyükkk yeğen.","Dıjjjj güçlerin oyunu bunlar.","Vadan hayini fedocularrr." diye bağırmaya başlar.Kendi güvenliğiniz için,hastalığın son safhasına gelmiş bu kişilere yaklaşılmamalı görüldükleri yerde yetkililere bildirilmesi gereklidir.