Kuralkan firmasının yeni getireceği motosiklet.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Honda, yamaha ve diğer japon markaları alamayacak kadar fakirleştik, dandik anadolu kaplanı şirketlerin ucuz hint malı markalarını konuşup durmaya başladık. Çok feci, çok yazık.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Kuralkan sayfasındaki resmi biraz photoshopta oynadım ve hatlarını ortaya çıkardım. Bajaj Hindistan sayfasına girdim ve Pulsar 250 nin müjdesini vermişler. Kuralkanın daha fazla merak uyandırmasına gerek kalmadı sanırım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorlarına padişah ismi vermeyi severler.

kuralkan.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mt25'i yeniden bizimle buluşturan Kuralkan ve Bajaj'ı kutluyorum.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Blok Duke 250 ile aynı mı acaba ? Kapalı kutu olmasa bari.

BaCac Pul Zar 250

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Pulsar 250 gelir herhalde. Diğer herhangi bir motosikletin de Bajaj takipçilerini heyecanlandıracağını zannetmem.

https://dengeliyorum.com/pulsar-250/

Ns200'den memnun olanlar için, bi tık daha iyi bir alternatif olur diye tahmin ediyorum.

Ns250 zaten var demin yazmıştım getirebilirler ama dominar 250 ile aynı blok olucak yüksek ihtimal yani ktm deki blok bence farklı bir şey getirseler daha güzel olurdu

Motosikleti
Henüz yok.
Eğer bajaj ayağında gelecekse n250 f250 olabilir yada modelleri biraz renklendirelim diye belki yeni kasa avenger getirebilirler pek sanmıyorum bu sonuncuyu ama bajaj da ekstra başka bir sürpriz olmaz çünkü model yok..

Bana göre F250 olucak sanki çünkü getirirlerse arada büyük bir segment boşluğunun ekmeğini yerler crf den oluşan bir boşluk var ve orası tam verimli dolmadı xpulse falan geldide performansı ile bir crf yerini dolduramadı bu f250 onu çok güzel doldurur ..

Benim gönlümden biraz artık modellere renk gelsin diye Cruiser olsun isterdim ama onun çok satışı olmaz .. birde bajajın cruiserları naked Cruiser arası bir duruşu var tam Cruiser havası da yok ama tasarımları hoş görseli güzel avengerların ..

F250 de güzel ekmek yedirir çünkü crf 250 gelmiyor o alanda o kesimde büyük bir boşluk var daha doğrusu motor yok xpulse tam anlamıyla dolduramadı o boşluğu birde d400 touring se olduğu gibi f250 ekstra aksesuarlı crf250 rally gibi bir modelini getirirlerse bence satar çünkü o kesimin alıcısının çok maddi parayla ilgi sorunları olmuyor ... bajaj bu arada bir üst kesim alcısınada göz kırpar bu modelle ..

Gönlüm avengar gelsin ister ama hiç sanmam o modeli çünkü daha önce bir denemesini yaptılar çok tutmadı getirmeyi bıraktılar çünkü baktın mı ne bizim anladığımız şekilde tam olarak bir cruiser ne naked insanlar kafasında tam oturtamadı o modeli yoksa bence görseli tasarımı bana göre güzeldi ..

O dediğin cruiser 150cc ne yapayım onu adam gibi Pulsar motoru veya d250 motoru koyarsın gözünün yaşına bakmam alırım ama sen getir 15 beygir motor tabi yüzüne kimse bakmaz bakmam da.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Eğer bajaj ayağında gelecekse n250 f250 olabilir yada modelleri biraz renklendirelim diye belki yeni kasa avenger getirebilirler pek sanmıyorum bu sonuncuyu ama bajaj da ekstra başka bir sürpriz olmaz çünkü model yok..

Bana göre F250 olucak sanki çünkü getirirlerse arada büyük bir segment boşluğunun ekmeğini yerler crf den oluşan bir boşluk var ve orası tam verimli dolmadı xpulse falan geldide performansı ile bir crf yerini dolduramadı bu f250 onu çok güzel doldurur ..

Benim gönlümden biraz artık modellere renk gelsin diye Cruiser olsun isterdim ama onun çok satışı olmaz .. birde bajajın cruiserları naked Cruiser arası bir duruşu var tam Cruiser havası da yok ama tasarımları hoş görseli güzel avengerların ..

Pulsar 250 gelir herhalde. Diğer herhangi bir motosikletin de Bajaj takipçilerini heyecanlandıracağını zannetmem.

Ns200'den memnun olanlar için, bi tık daha iyi bir alternatif olur diye tahmin ediyorum.

Mt25'i yeniden bizimle buluşturan Kuralkan ve Bajaj'ı kutluyorum.

[url]https://i.hizliresim.com/ifxqqxf.jpg[/url]

Böyle diyon ama mt25 te zontes in çakması kimse ona birşey demiyor bajaj yapınca göze batıyor nedense.
https://motogaraj.net/zontes-s-250-inceleme/

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

Blok Duke 250 ile aynı mı acaba ? Kapalı kutu olmasa bari.

Duke veya d250 ile hiç alakası yok, yağ soğutmalı 5 vites gücü Pulsar ile aynı gibi veya birazcık üstü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Ns250 zaten var demin yazmıştım getirebilirler ama dominar 250 ile aynı blok olucak yüksek ihtimal yani ktm deki blok bence farklı bir şey getirseler daha güzel olurdu

Ns250 hiç olmadı ki insanların yazıp çizdiği ama gerçekte olmayan bir motor, dominar 250 ile aynı olacağını hiç sanmıyorum, getirecekleri model ve fiyatı hakkında bilgim var ama bekleyip görcez.

Şu kafa tasarımlarını şişme **** oyuncaklarına benzetmeye neden bu kadar istekliler anlamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu kafa tasarımlarını şişme **** oyuncaklarına benzetmeye neden bu kadar istekliler anlamıyorum.

Aynı şeyi düşündüm ama efendi bir "asian love doll" görseli bulamadım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben "forumdan banlarlar" diye meramımı anlatmaya yeteri olan ilk bulduğumu koydum.:cherry:

Allah belamı versin görsel bulacağım diye hepsiburada'da Censan ürünlerine bile baktım. İnşallah karşıma sürekli şişme bebek, yapay dam reklamı çıkmaz.

5 vites ve yağ soğutma ve berbat bir tasarım direkt çöp

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
5 vites ve yağ soğutma ve berbat bir tasarım direkt çöp

Böyle küçük motorlarda soğutma sistemi o kadar önemli değil. Mühendislik hataları yoksa yağ soğutma da görevini yerine getirir. Yağ soğutma sadece kışın biraz daha geç ısınıyor diye biliyorum. 3-4 dakika ısındıktan sonra binilirse sorun olmaz. Yeterki yağ kaçırma, stop etme, elektirik arızaları, akü vs. sorunlar çıkarmasın.

NS200 ile karşılaştırmasını yapmışlar. Önemli bir fark göremedim. Yalnız N250'de daha düzgün bir tip var.

700

Şu kafa tasarımlarını şişme *** oyuncaklarına benzetmeye neden bu kadar istekliler anlamıyorum.
Kutsal sandıkları için olabilir mi?:sunny:
Şişme kadını melek sandılar!
Endonezya'da kıyıya vuran şişme kadını 'cennetten düşmüş melek' sanan köylüler şişme kadını bir güzel giydirip evin baş köşesinde günlerce ağırladılar.
endonezya-bebek.jpg

Endonezya'nın Pulau Sagu Bokan kasabasında kıyıya vuran şişme kadını, ‘cennetten düşmüş melek' sanan köylüler, ona kıyafetler giydirip evlerinde ağırladılar. Olay araştırılınca melek sanılanın aslında ‘şişme kadın’ olduğu ortaya çıktı.

endonezya-bebek-3.jpg

Köylüler melek sandıkları şişme kadına saygıda kusur etmediler.

Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya'nın Pulau Sagu Bokan kasabasında balıkçılık yapan 21 yaşındaki Pardin, kıyıya vurmuş ve kadın bedenine benzeyen bir cisim gördü. Bunun ‘cennetten düşmüş bir melek' olduğunu sanan Pardin, şişme bebeği' köyüne götürdü. Olay yerel medyada ‘melek çocuk üzerinde sadece beyaz bir bez parçasıyla yüzü koyun şekilde ağlarken bulundu' ifadeleriyle haberleştirildi.

‘Meleğe’ saygılarını göstermek isteyen Endonezyalı köylüler, bebeği giydirdiler, her gün de kıyafetlerini değiştirdiler. Şişme kadının, ada yakınlarından geçen bir gemiden atıldığı sanılıyor.

03 Mayıs 2016 Tarihli Haber

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar