Bu işi iktidara bağlamak yanlış bence. Kim olursa olsun herhalde böyle bir girisime köstek olmaz. Fark Tayyib in bu işe biraz gaz vermesi. Bu da kötü bir şey değil. Muharrem İnce yi söyledim olur da başa gelirse hidrojen için devletin bütün imkanlarını seferber etse yanlış bir şey mi yapmış olur.
Yatırımları desteklemek le hükümeti desteklemek aynı şey değil. Yanılgı burada. Benim siyasetle ilgili yazım yok. Ama yapılan işlerle ilgili yada Türkiye aleyhine yazılan her şeye bir şekilde muhalifim.
Biz yaş itibariyle değişik şeyler gördük. Ama bugün 30-35 yaşına gelenler Tayyip den başka bir şey görmedi. Doğal olarak insanlarda bıkkınlık var. İlla ki bunun da sonu var.
Dediğim gibi siyasetin haklısı olmaz.
Sorunda tam burada zaten.
Tayyibi tanıyan diyorki "bu adam bu işin bu kadar reklamını yapıyorsa, var bir iş".
"Madem yatırıma üretime bukadar hevesliydi, o zaman bir yığın fabrikanın satılmasına, bazı kritik fabrikaların kapatılıp, arazisine konut yapılmasına göz yumdu" der.
Cuma günü videosunu göreceksiniz, benim başörtülü kızımın üstüne işediler diye bas bas bağıran birinin 9 yıl geçmesine rağmen o bideoyu ortaya çıkaramaması durumunda herkes istediğini düşünmek konusunda özgür olur. (Bu arada böyle bir video yok ve hiç olmadı. İlk günden beri olmadığını bizzatihi biliyorum.)
İnatla ve ısrarla biri kalkıp camide içki içtiler diyorsa ama aslında camide içki içilmemişse, o zaman bu lafı söyleyen birikerimi birilerine düşürmek istiyordur.
Daha dün, darbeci dedikleriyle sarmaş dolaş olmadımı, katil dediği sisiyle kolkola değilmiydi.
Mavi Marmara konusunda "ben izin verdim" derken, "banamı sordunuz" noktasına geçişi unutmadık.
Güneydoğuda yıllardır çalışan fabrikaları sanki yeni açılmış gibi tekrar açılış yapılışınıda unutmadık.
Yıllar önce açılmış üniversiteleri, havaalanlarını kendi döneminde yapılmış gibi yapılmasınıda unutmadık.
Hele fetönün TSK yı bitirme projesine, "ben bu davanın savcısıyım" diyerek nasıl sahip çıktığını, fethullaha düzülen methiyeleri, "ne istedinde vermedik" leri hiç unutmadık.
Bunlar sahilseki birkaç kum tanesi sadece...
Durum böyle olunca Tayyip bir işin içindeyse altında bir şeyler arayanlarada hak verin müsadenizle.
Togg grubuna gelince.
Özel sektör bir işletme. Başarılı veya başarısız olmasının bize ne faydası var.
Evet, seviniriz mutlu oluruz. Kalitesi, fiyatı, işlevselliği hoşumuza giderse aşır kullanırız.
Tıpkı, milyonlarca insanın beyaz eşyada, Beko, Arçelik, Vestel, Bosch, LG, Samsung, Siemens yada etiket basılmış çin mallarını tercih etmesi gibi...
Koç, Vestel, Sabancı için bu kadar çığırtkanlık yapıyormuyuz. Hayır.
Gurur duyuyormuyuz. Elbette. Ülkemizin değerleri.
Togg'da böyle işte.
Toggta diğerlerine göre bir fark var.
Tasarımından mekaniğine, şasesinden elektroniğine kadar yabancı.
Biz burada topluyoruz.
Sıfırdan, Türk mühendisinin zekasıyla tasarlanıp, üretilmiş birşeymi istiyorsunuz.
Alın size Arçelikin CEZVE'si
O makinada kaç patent olduğunu bilseniz şaşarsınız.
Lafla yerli ve milli olunmuyor ne yazıkki.
Arçelikin cezvesi derseniz, işte yerli ve milli odur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Edit : telefondan yazınca harf hataları oluyor. Düzeltmesi yazmaktan zor. Ama sanırım ne dediğim anlaşılabiliyor.