- Motosikleti
- Henüz yok.
Şu da var şimdi yeni gelmiş bir parti ve arkadaşlar sorun yaşamış 1 saniyede işin hallolmasını bekliyorlar böyle bir dünya yok daha sorun bulunmamış veryansın ediyorlar evet servisler baştan savma yaptıkları için çoğu arkadaş bu şekil ama biraz bekleyin firma da 1 2 3 4 5 değil bakacaklar sorun fazla o zaman sıkıntılı motorlar üzerinde bakıp hangi parça hatalı ona göre işlem yapacaklar, bajaj çoğu zaman garantiden parça değiştiriyor ve bu süre 45 gün illa o süre de değişecek değil sorunu buldular geri çağırma yaptılar, sene 2017 de bende d400 kullandım ve zincir kısmına eklenecek olan bir parçadan dolayı geri çağırma yaptı gittim değiştirdim, motorcu muhabbeti var YouTube de o geçen bir video yayınladı geri çağırmadan dolayı motor hemen satışa sunuldu parça arızalı saniyesinde değişim yapmadılar, örnek mesela mt25 r25 çıktıktan ne kadar süre sonra debriyaj kısmında bir parça ve yağ pompası dişlisini değiştiler bir baksınlar hatta sonra yine bir parça daha değiştirdiler bende garantiden değiştirmiştim hani saniyesine olacak birşey değil ki kul yapısı sonuçta dört dörtlük bir iş bekleyemeyiz, servis bizi salladı getiren firma da sallıyor desen o zaman sonuna kadar haklısın ve hak veririm bende destek olurum ama dün bir bu gün iki, sorun bulunmamış sorunu saniyesinde düzeltin diyoruz böyle bir dünya yok. Bajaj kullanıyorum onları savunduğumu sanmayın kendinizi onların yerine koyun empati yapın size gelen böyle bir durumda sizin sıkıntı yaşayan kişiye vereceğiniz tepki ne olurdu?