- Konu Yazar
Geçen pazar havanın güzelliğine dayanamayıp sezonun son fırsatlarını değerlendirmeye çalıştım.
Öğleden sonra yaklaşık 100 km lik bir gezi yaptım.
Daha önce bir kısmına gittiğim fakat devamını bilmediğim yollardan bir parkur belirledim.
Yol üstü köylerini takip edip, yoldaki değişik yerleri resimlemeye çalıştım.
İnceyol köyünün sırtındaki tepenin zirvesine çıkmadan geçemedim. Emirhan kayalıklarının
değişik açılardan fotolarını aldım. Her gördüğümde beni etkileyen gerçekten orijinal kayalıklar.
Tavşanlı köyünün civarında büyükçe bir tavşanla karşılaşmam büyük tesadüf oldu doğrusu.
Köy Tavşanlı adını boşuna almamış dedim
Daha sonra eski tarihi boğaz köprüsüne geldim. Kızılırmak üzerinde güzel köprülerimizden.
Restore edilip trafiğe kapatıldı. Yeni köprüden ulaşım sağlanıyor. Dedelerimizin bu muhteşem
eserlerini görünce gururlanıyorum. Senelerdir Kızılırmağın hırçın sularına rağmen sapa sağlam ayakta.
Kısa ama zevkli bir gezi oldu. Önemli olan yolda olmak değilmi?
https://www.youtube.com/watch?v=7QlG8qaZldc
Öğleden sonra yaklaşık 100 km lik bir gezi yaptım.
Daha önce bir kısmına gittiğim fakat devamını bilmediğim yollardan bir parkur belirledim.
Yol üstü köylerini takip edip, yoldaki değişik yerleri resimlemeye çalıştım.
İnceyol köyünün sırtındaki tepenin zirvesine çıkmadan geçemedim. Emirhan kayalıklarının
değişik açılardan fotolarını aldım. Her gördüğümde beni etkileyen gerçekten orijinal kayalıklar.
Tavşanlı köyünün civarında büyükçe bir tavşanla karşılaşmam büyük tesadüf oldu doğrusu.
Köy Tavşanlı adını boşuna almamış dedim
Daha sonra eski tarihi boğaz köprüsüne geldim. Kızılırmak üzerinde güzel köprülerimizden.
Restore edilip trafiğe kapatıldı. Yeni köprüden ulaşım sağlanıyor. Dedelerimizin bu muhteşem
eserlerini görünce gururlanıyorum. Senelerdir Kızılırmağın hırçın sularına rağmen sapa sağlam ayakta.
Kısa ama zevkli bir gezi oldu. Önemli olan yolda olmak değilmi?
https://www.youtube.com/watch?v=7QlG8qaZldc