İstersen burayı hiç karıştırmasın akışına bıraksın. Şimdi yanlış falan anlar.
İsmet ,tam da senden beklediğim cevap, amma velakin doğru söze ne denir ki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:13 ----------
Gelelim konuyu açan kardeşimizin beklediği cevaba : İlk önce bu ağabeyin kendisi 120 + kilolarda dolaştığı için mevzunun hiç de yabancısı değil . Zavallı 250 cc, 24 hp motorumla , ben 125 kilo + hanım sultan 85 okka , üstüne üstlük 90 kilo civarı topcase ,sidecase ler , üzerlerine de 2 orta boy valiz bağlı olarak ,450 km Bursa - Çeşme yolculuğunu defalarca yapınca öyle çok da kafaya takmamak gerektiğini öğrendim. Yalnız her şeyden önce diğer sürüşlerinizden 3 kat daha dikkatli ve 20 - 30 km azaltılmış süratte yolculuklar yapmanız gerekiyor. Yine de belli bir km tecrübeniz yoksa TAVSİYE ETMEM.
İlle de ben bu sürüşleri YAPACAM diyorsanız , her zamankinden daha yavaş + her zamankinden daha dikkatli..... İyi yolculuklar dileklerimle .
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:44 ----------
Birincisi.
Aslında ikisi de aynı. İdealde, hele hele artçı da varsa, olması gereken sepet gibi davranan sürücü ve artçının motosikletle birlikte yatması. Ekstra harekete girip artçının kafasını karıştırmaya hiç gerek yok.
Viraj esnasında yatmış motosiklette düşeceğini zannedip dik durmaya çalışan artçı sorun. Büyük sorun he de. Başıma geldi oradan biliyorum.
seneler önce gayet sert bir viraj girişi motorumu düzeltmeye çalışan artçının karnına dirsek vurarak dikkatini dağıtmak zorunda kalmıştım.