Hayırlı olsun. Hoşunuza gitmesine de çok sevindim.
Hayırlı olsun sağlıklı güle güle kullanmak nasip olsun tekerine taş değmesin
Hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
Merak ettim de titreşim durumu nasıl bu d250 de? Zamanında ilk çıkan seri D400 test etmiştim, elciklerde ve ayak peglerinde beni baya rahatsız eden ince bir titreşim vardı, hiç hoşuma gitmemişti. Bunda durum nasıl acaba?
Çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
Titreşim yok denecek kadar az. Bu konuda iyi iş çıkarmışlar.
Hayırlı olsunAğır motor çok sıkıntı, 204 kilo olan model kullandım gerçekten duracağın noktaları iyi seçmen gerekiyordu
![]()
Ayırlı olsun.
Not:Trakyalıyım
Hayırlı olsun dayıoğlu.
Kaza,bela,taş,toprak,bilimum haşarat uzak olsun.
Yengeyi nasıl ikna ettin?zira bu mevzu konuttan uzaklaştırma kararı aldırmaya kadar giderr:
Benzer bir durumda muhtemelen ben,''bir hayırlı olsun alırım'' konusunu erkek sığınma evinden açıyor olurdum :queen:
Hanımı artık takmıyorum ya leventim. Kafam ne istiyorsa öyle hareket ediyorum. Şunun sırasında 20 yıl ya yaşarım ya da yaşamam, ne yapayım ev alalım diyor, kiraya verelim diyor; ulan dedim bu saatten sonra ben kiracı ile uğraşamam. Dertsiz başıma dert açamam. Azıcık aşım ağrısız basım, ne gerek var betonla ustayla uğraşmaya diye bir manifesto attım. O saatten sonra ses etmiyi, yan yan bakiyi.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanızı temenni ederim. Bende de 2021 modeli var, 8000 km yi geçti, şimdilik çok memnunum Küheylan'dan. 2000 km sonrası daha çok seveceksiniz o motoruBazı kronik sanılan sorunlar aslında kitapçığında yazılan durumlar. Misal sabahları soğuk havalarda motorun bir kaç marşta çalışmaması gibi. Normalde gaz vererek çalıştırılmaz ya motor, bunda gaz vererek ve frenlere basılarak çalıştırın gibi bir öneri olabiliyor o kitapçıkta
Aklınıza takılan ve yardımcı olunabilecek her türlü (bildiğim kadarı ile ) bilgiyi seve seve paylaşırım. Tekerinize taş değmesin.
Hocam ben senin niki traşyan diye okuyordum. Trakyalı isen demek ki trakyan diye okunuyor olması lazım değil mi?
Helal olsun abi,ağız tadıyla kullanımlar.