Ben bu filimi 56 senedir görüyorum.
Alıştık artık üç gün zam görmezsek kudurur üstümüzü başımızı yırtarız.:queen:
mazot 27tl yazıyordu sabah tabelalarda
benzin 100 tl olsa seeke seeke yine almak zorunda olduğum için sesim çıkmıyor
Sen ve senin gibi düşünenlerin çok olduğu için ben de susuyorum bu kafa ile nasıl olsa zevk almayı biliyorsunuz, ben de sesimi çıkartmayıp size ayak uyduruyorum çünkü sizin gibi düşünenler çok olduğu için bi başarı elde edemeyiz.
Zevk aldığımı kim söyledi? Ne yapayım benzinlik önünde eylem mi yapayım ? motosiklete benzin mi almayayım ? Nasıl çıkmasını isterdin sesimin önerin nedir ?
Seçim zamanı sadece mühürün sesi çıkar bende zannımca o seste böyle kalıplaşmış bağnaz sloganlar atmaktan iyidir gibi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
Ayrıca keşke benim gibi düşünenler biraz çoğunlukta olsalar memleket gayet makul yaşanabilir bir yer olurdu.
Zevk aldığımı kim söyledi? Ne yapayım benzinlik önünde eylem mi yapayım ? motosiklete benzin mi almayayım ? Nasıl çıkmasını isterdin sesimin önerin nedir ?
Seçim zamanı sadece mühürün sesi çıkar bende zannımca o seste böyle kalıplaşmış bağnaz sloganlar atmaktan iyidir gibi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
Ayrıca keşke benim gibi düşünenler biraz çoğunlukta olsalar memleket gayet makul yaşanabilir bir yer olurdu.
sen benzin almasan ATP alır, tommygun alır... hiç o şekil bir eylem yapmayı aklından geçirme... benzin kol gibi olmuş adamlar günde 1000 km yol yapar oldular.