Su an bir Honda servisindeyim, 3 tane de trafik polisi arkadas var onlarla konustuk bu konuyu.
- Kadikoy'de dun aksam 20'ye yakin kisinin motosikletini baglamislar yelek sebebiyle.
- Ben her ne kadar sadece acik kaskta gozluk istendigini zannetsem de kapali kaskta da gozluk istenebilir deniyor gunduz gunesi kesmek icin. Kendi gunes vizoru olanlarda aranmiyor dediler.
- Yelek konusunda belirsizlik devam. Kendi aralarinda bile anlasamadilar ama genel kani soyle
* Monttaki seritlerin yetmeyecegini soylediler. (Kendi montlarinda kollarinda boydan boya reflektif serit var mesela)
* Bu konunun ilk mesajindaki reflektorlu seritlerin yetebilecegini soylediler.
* Yelek en mantiklisi dediler.
Motosiklet kulüpleri ne yapacak onu merak ediyorum. Reflektif yelek zorunlu, kendı yeleklerı uygun degıl![]()
Onlar da reflektörlü sarı yelek şeklinde klup yeleği yaparlar sanırım.
sanmıyorum. MC - MK olmayan kulupler genelde reflektif yelek kullanıyor. cok görüyorum anca özellikle MC'lerin tüzüklerinde yazan yeleği değiştireceklerini sanmıyorum.
Gerçek kulüp ismi vermemek adına diziden betimlemek isterim. Sons of Anarchy'de cruiser üstündeki tiplerin yeşil yelek giydiğini düşünsene![]()
2-Sürücünün hatası yüzünden aracı trafikten men etmek nedir?
- Ben her ne kadar sadece acik kaskta gozluk istendigini zannetsem de kapali kaskta da gozluk istenebilir deniyor gunduz gunesi kesmek icin.
yasada vb. ibaresi bulunduğu için polisten korur bence. bende aynısından aldım trendyoldan gecede cayır cayır parlıyor. tek sıkıntısı bazen çıkarınca sarmaş dolaş oluyormuş gibi oluyor keşke düz mühendis yeleği mi alsaydım diyorum. ama şuan memnunum yelek giymek istemiyordum işin açıkçası.
Eğer araç kendi başına gidebiliyorsa, otonom bir araçsa dediğiniz doğru.
Adı üzerinde "trafikten men". Yani hatalı sürücünün trafiğe çıkarılmaması demek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:15 ----------
Bu çorbacı ağbiler prezervatif kontrolü yapsa düz olanını beğenmez, gıdıklaması için üstüne bir de tırtıklısından taktırırlar.:flower:
Ben zaten yıllardır giyiniyorum. çok faydalı bir ekipman bence. zorunlu olması güzel oldu.
Dün Bebek'te trafik polisi çevirdi, Ehliyetinizi kontrol edip gönderelim hemen, dedi. Sarı yelek uygulamasını sordum, bilmiyorum deyip yanındaki polise sordu, o da başlamadı, gelen bir talimat yok, dedi.
DickName daha bilgili yanılmıyorsam bu yazılar konusunda.
hiç yelek çevirmesine filan giren yokmu deneyimliyen, montun arkasındaki reflektörler filan olur ya diyen oldumu, ona göre montun arkasına reflektif bant çekicem deri monta hiç yok