Arkadaşlar,
Motorumla değil ama mini kampervanımla gezip geldiğim rotanın paylaşımı:
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1v7ZrGeFy0V2uBFdFHvJFa5m2Imabhs0&usp=sharing
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
Bugün de Mobidik'imle Ankara caddelerinde biraz dolaştım. Dikmen'de oturan Ablamı ziyaret ettim. Dönüşte Bahçeli 7 'den geçtim. Mobidik'in benzinini fulledim. Güzel bir geziydi. Sonra evime geri geldim. Mobidik 1000km'yi geçti. Artık sayaç dört haneli saymaya başladı.
Bugün bir kırmızı ışıkta nasıl olduysa ışığı fark edemedim. Biraz dalgındım galiba. Sola dönen bir araçla kafa kafaya geldim. Korktum biraz ama durabildik çok şükür. Motosikletin şakası yok. Hatayı affetmiyor bazen bazen de bugünki gibi kefeni yırtıyoruz. Ama çok dikkatli olmak lazım.
Kapadıkya'dan geldikten sonra birkaç gün de bir motor turu yapayım mı acaba dedim ama vazgeçtim sonra. Konaklama masraflı olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Bu da benim Shell'de kahve keyfi fotoğrafım. Çok severim Shell'de Americano kahvesi içmeyi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Arkadaşlar yukardaki benim kanalım, Beğenip abone olursanız sevinirim. Ufacık bir destek. Yakında yeni videolar ekleyebilirim belki. Çook teşekkür ederim.