Halisaha organizasyonu

Beyler selam,

Istanbul icin bi halisaha organizyonu yapsak nasil olur:) Habire kofte habire sucuk nereye kadar?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de en son 20 sene önce halı sahada daha ısınırken kesilmiş ve de kusmuştum. Şimdi maç yapmaya kalksam muhtemelen ya kalp krizi geçiririm ya da kolum, bacağım kırılır. Maç yapılacaksa da tarih ve saha bilgisini verin de tribünlerde yerimizi alalım.

"Kadıköy'den aşşağıııı salıverdim ta......ıııı heyyyyy" diye bağıralım.

Ben de en son 20 sene önce halı sahada daha ısınırken kesilmiş ve de kusmuştum. Şimdi maç yapmaya kalksam muhtemelen ya kalp krizi geçiririm ya da kolum, bacağım kırılır. Maç yapılacaksa da tarih ve saha bilgisini verin de tribünlerde yerimizi alalım.

"Kadıköy'den aşşağıııı salıverdim ta......ıııı heyyyyy" diye bağıralım.

Ahah slogan iyiymis

Tommy hocam bence kalede de efsane oynarsin gibime geliyor. Hem kosmayacaksin, hem kafana estikce takimi fircalayacaksin:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ahah slogan iyiymis

Tommy hocam bence kalede de efsane oynarsin gibime geliyor. Hem kosmayacaksin, hem kafana estikce takimi fircalayacaksin:)

Gol yediğimde üzülürüm, üzülürsem sinirlenirim, sinirlendiğimde Hulk oluyorum, bozulmasın dostluklar, ben tribünde iyiyim.

Gol yediğimde üzülürüm, üzülürsem sinirlenirim, sinirlendiğimde Hulk oluyorum, bozulmasın dostluklar, ben tribünde iyiyim.

Tamam hocam o zaman. maci ayarlarsak insaallah tribunden koçluk yaparsin bize.
Gerci henuz 2 kisiyiz ahah.

Hadi beyler yokmu soyunma odasindaki igrenc kokuyu ozleyen? Mac sonu baklava da yeriz kan sekerinin monakoyariz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar