Motosikletlerinizin nickname-takma adlarını paylaşır mısınız?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ahahah nerde yicez hocam onu? Varmi Tokatli Bamyaci usta? Bigun bulusup bamya yemeye gidelim.

icten ice biliyordum sanki bamya ile yuzelesecegim gunu. Kendime itiraf edemiyordum sadece. O bamyayi sevmekten mi, sevmemekten daha cok korkuyorum bilmiyorum.
Sanirim bunu ogrenmenin tek yolu var.

Konum at hocam bamya yemeye gidelim. Beni bu onemli gunumde yalniz birakmak istemeyen, gercek bamyanin pesine dusmek isteyen, bu zorlu seruvene ortak olmak isteyenler bana katilabilir.

Hocam ben egeliyim. Denizli Buldan'lıyım. Bizim orada bamya bu malzemelerle yapılır. Lokantada pek yapmazlar, çünkü kafa kısmını doğru kesmezsen salgı bırakır meşakatlidir. Tommy'nin dediği gibi Konya'da çorbaya katarlar ama o daha çiçekten bamyaya geçerken toplanır. O başka bir olay. Yeni koruklardan ekşi çıksın varsa kısmette buyur gel misafirimiz ol tadına baktıralım.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Bamya yemeğinden nefret ederim ama Konya'da bamya çorbası içmiştim, o çorba çok güzeldi.

+1 orada içene değin, bamya dan nefret ediyordum. Tüm ön yargımı şlaps diye yıkmıştı. Öyle sanıyorum ki farklı bir içeriği var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Hocam ben egeliyim. Denizli Buldan'lıyım. Bizim orada bamya bu malzemelerle yapılır. Lokantada pek yapmazlar, çünkü kafa kısmını doğru kesmezsen salgı bırakır meşakatlidir. Tommy'nin dediği gibi Konya'da çorbaya katarlar ama o daha çiçekten bamyaya geçerken toplanır. O başka bir olay. Yeni koruklardan ekşi çıksın varsa kısmette buyur gel misafirimiz ol tadına baktıralım.

derken olaya açıklık getirilmiş. o salgı dediğiniz böyle yapışkanımsı salgı mı? Bir bitki niye böyle bir salgıya sahip olur anlamıyorum. Dümdüz çiçek ol, bitti gitti ya 😁

Cok saol hocam yemis kadar oldum inan, dusunmen yeter:)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
+1 orada içene değin, bamya dan nefret ediyordum. Tüm ön yargımı şlaps diye yıkmıştı. Öyle sanıyorum ki farklı bir içeriği var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

derken olaya açıklık getirilmiş. o salgı dediğiniz böyle yapışkanımsı salgı mı? Bir bitki niye böyle bir salgıya sahip olur anlamıyorum. Dümdüz çiçek ol, bitti gitti ya

Yaa işte o salgı dediğine çocukken bamyanın sümüğü diyordum ve hiç bamya sevmezdim. ama öyle sümüklü olmayan şekild epişerse güzel oluyormuş, sonradan öğrendim.

LGBT bireyler, motosikletlerine de LGBT cinsiyetlerinden birini mi koymalı?

Yoksa "eşya dişi olur" mantığı ile mecbur o şekilde bir isim mi koyacak?

Eskiden gemi direklerini falan kadın figürlerinden yaparlarmış, gemiye kadın ismi koyup, aralarına kadın almazlarmış. Şimdi o zaman bu denizciler aseksüel mi, biseksüel mi, heteroseksüel mi, yoksa homoseksüeller mi?

Sevmediğiniz geleneği yaşatmazsınız olur biter. Ne die kulp bulunmaya çalışılıyor onu anlamadım.

Senin postunu alıp yazıyorum yanlış anlama ama LGBT bireylerin de ismi erkek veya dişi ismi. Ben adını alıp, uniseks bir isimle değiştirenini de görmedim daha.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yaa işte o salgı dediğine çocukken bamyanın sümüğü diyordum ve hiç bamya sevmezdim. ama öyle sümüklü olmayan şekild epişerse güzel oluyormuş, sonradan öğrendim.

Bamyanın kafasını külah gibi kesersen salgılanmaz, ama dümdüz kesersen salgılanır. Kalemtıraşla açıyormuş gibi almanız lazım.

Eskiden gemi direklerini falan kadın figürlerinden yaparlarmış, gemiye kadın ismi koyup, aralarına kadın almazlarmış. Şimdi o zaman bu denizciler aseksüel mi, biseksüel mi, heteroseksüel mi, yoksa homoseksüeller mi?

Sevmediğiniz geleneği yaşatmazsınız olur biter. Ne die kulp bulunmaya çalışılıyor onu anlamadım.

Senin postunu alıp yazıyorum yanlış anlama ama LGBT bireylerin de ismi erkek veya dişi ismi. Ben adını alıp, uniseks bir isimle değiştirenini de görmedim daha.

Değerli Angrypower; açıklaman için teşekkürler, çok naziksin.

Ben zaten ironi yapmaya çalıştım. Bu tür durumlar, kendi bakış açıma göre; "kişisel zevk" olarak gördüğüm şeyler. O sebeple üstünde bile durmuyorum.

Amaaa gel gelelim ki bu eski denizcilerden, korsanlardan ben de kıllanıyorum. Kesin bir şeyler dönüyordu o ortamda :cherry:

Değerli Angrypower; açıklaman için teşekkürler, çok naziksin.

Ben zaten ironi yapmaya çalıştım. Bu tür durumlar, kendi bakış açıma göre "kişisel zevk" olarak gördüğüm şeyler. O sebeple üstünde bile durmuyorum.

Amaaa gel gelelim ki bu eski denizcilerden, korsanlardan ben de kıllanıyorum, kesin bir şeyler dönüyordu o ortamda :cherry:

Bir şey dönmüyordu. Direkt yokluk :queen:

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)

sonuçta nimet diye öyle demek istememiştim. evet bence de. sonrasında onları da yemeye başladım. ama konya bu konuda ayrı bir hikayeye sahip hayatımda, anı kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar