Herkese merhaba, uzuun süreler Pulsar tecrübemden sonra zaten Bajaj'ı bildiğim bildiğim, severek sürdüğüm için gönül rahatlığıyla 2022 model Dominar 250'ye sahip oldum. Aslında motoru almak için 1 sene bekledim diyebilirim çünkü ilk üretilen yıl serilerde ister istemez japon olsun, hint olsun ufak tefek fabrika hataları olup sonraki serilerde onların tespiti yapılıp giderildiğini biliyorum. Tabi ki olacak diye bir şey yok fakat ben 2022 model tercih etmek istedim. Belki de 2023 modelinde de vites göstergesi vs. eklenecek kim bilir fakat ben 2022 modele ısındım gerek rengiyle, gerek şuan ki fiyatların seneye çok daha artacağı düşüncesiyle çok şükür sahibi oldum.
Pulsardan sonra o koltuğa oturduğumda öncelikle ilk dikkatimi çeken, karakteristik özelliği. Motosikletin Pulsardan çok farklı bir duruşu, sesi, karakteri var. Sınıf atlandığını bariz şekilde hissettiriyor. Benim bir motordan tüm beklentimi karşılıyor. Zaten bajaj artık dayanıklılık ve uzun kilometre anlamında kendini kanıtladı ve 40.000 km'lerde motor yiyen Japonlarıda düşününce, uzun sürelerce, sakin, aklı başında bir birliktelikte hiç bir sorun yaşamadan size motor zevkini sonuna kadar yaşatacak bir motosiklet. Aşırı dikkat çekiyor, Pulsarda bunu yaşamıyordum. Ses ben buradayım diyor, henüz rodajda olduğum için ivmelenme konusunda net bir tecrübe yapamasamda oda bariz hissettiriyor, biraz ağır bir arkadaş ama ona da hemen alıştım.
Özetlemek gerekirse şu dönemde tam bir F/P motorudur net. Herkese hayırlı sürüşler dilerim.