- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Hornet sari olursa zaten adi "Hornet" (esek arisi) kalir. Kawasaki icin bi onerim var ama yazamiycam![]()
Puhahahahah :queen:
Hornet sari olursa zaten adi "Hornet" (esek arisi) kalir. Kawasaki icin bi onerim var ama yazamiycam![]()
Ben kerli ferli, kazık kadar adamların motosikletlerine kız ismi koymalarını çok yadırgıyorum. Çok yumuşakça geliyor bana.
Kamasutra değildir muhtemelen
Kasatura hiç değildir
Senin ER6F'e isim buldum, her ne kadar yag damlatmiyor ama "damlalik"![]()
Kamasutra değildir muhtemelen
Kasatura hiç değildir
Kawa = Japoncadaki kawai yani tatlı / güzel olarak isimlendirilir, Saki yi de sake olarak çevirsen bildiğin güzel içki veya Rakı olur ::whip::
O değilde geçenlerde trafikte eski kasa goldwing gordum,
Topcase arkasina,motor tarzlarini ve oturus pozisyonlarini belirten stiker yapistirmis ama öyle böyle değilen tehlikeliside SS makinaydi.motor sembolu yerine farkli bir seçenek kullanmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Forumda,Suziki ye suzan diyen biri vardi
Motoruna "Helga" diyen gurbetçi bir eğitmen vardı. Geçen sene "Forum bitmişş yeaaa" demişti de tüm forum adamın içinden geçmişti.
Adami kevgire çevirmişlerdi.
Çift vurup tek saymışlardı. Adam en sonunda sinirlerine hakim olamayıp ban yemişti.
Çift vurup tek saymışlardı. Adam en sonunda sinirlerine hakim olamayıp ban yemişti.
❤️Honda❤️;4694143' Alıntı:
Bajaj v15= Dombili. Dombilim ile uzulerek te olsa yarin vedalasiyorum. Hic uzmedi beni, yolda birakmadi az yakti. Duygulandim.
Hornet 900 çok güzel makina ama bu benzin fiyatlarıyla feriştahımızı öper o. Çok şekilli motor ya.Olur da bir gün honda hornet 900 alirsam.
HANZO koyacagim ismini.
Kawasaki Z900 e ZÜBÜK de gider.