Çok keskin bir biçimde bir kesinlik vardırki TEOREM her daim PRATİK karşısında yeniktir...Bazı şeyleri anlatmak için illaki ispat gerekmektemidir bir söz eden anlatan insan kesinlikle yalancımıdır doğruluk payı olamazmı...Ben 150 kadranda gördüm dedim işte 160...
İddalı söylemlerde bulunan insanlar bunların ispatınıda yapmakla yükümlü değillermidir,yada hayat kitaplarda okunduğu orandamı gerçektir dahası kitaplarda yazan her yazı doğrumudur...
Bir sorun sıkıntı yaşadık gereksiz yere üzüldük bize kalan şimdi bir dolu moralsizlik ve kırılan heves soğunulan ortam...Ben bu işe yeni başlayan insanları bu siteye yeni üye olan arkadaşları söyledikleri doğru yada yanlış şeyler konusunda eleştirirken daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum onları soğutmamak yada katılımsallığı arttırmak adına,Belki bu bir sürelik yaşanılanlar şapkayı önümüze koyup düşünmemiz gerekliliğini bize anlatmıştır...Bizler bazen başkalarının ne dediklerini dinlesek daha olumlu edinir bir yaklaşımla yaklaşsak her şey çok daha güzel olacaktı toplumsal huzur adına...Unutmamalı bir insan yenide olsa onunda mutlak bildiği şeyler vardır en azından bunu dinleme tahammülünü göstermek dileğiyle...
Bu benim bu sitedeki yazdığım son yazıdır...
Bir adamın birçok hüner, fen, bilgi sahibi olduğuna bakma! Verdiği sözde duruyor mu? Vefâsı var
mı? Ası ona bak! Hakla ettiği sözleşmeyi yerine getiriyorsa, insanlara verdiği sözde duruyorsa,
vefâlıysa onu istediğin kadar öv! Onun iyi vasıflarını bir bir say! O, senin övgünden, saydığın
meziyetlerden daha üstün bir kişidir.
HZ MEVLANA