Motor takip cihazı tavsiyesi? Kablosuz

Motora koymak için takip cihazı almayı düşünüyorum.Kablosuz olmalı.Sarsıntı vs haber vermeli.Bi kaç cihaz baktım fakat 2g destekliymiş destek 2025 gibi bitecek sanırım.Tavsiye edeceğiniz düzgün bir ürün var mı?

Roadguards abim ve ben kullanıyoruz gayet memnunuz.şarjı 45 gün gidiyor.

Mesajlar için sağolun baktım yazılanlara da 2g ve 3g 2026 da desteği kesilecek. Uzun süre problem çıkarmayan birşey arıyorum.

Kaç tane aktif yazar var bilmiyorum ama bu forumda takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse yok.

Daha da ötesi ben takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse tanımıyorum.

Takip cihazı takılı motorunu çaldırıp, motorunu bulamayan kişi tanıyorum.

Takip cihazı olan kişiler genelde, "abi bak dün saat 15:45 de 182 görmüşüm eki eki" demek için cihazı kullanıyorlar.

Zincir kilit ve disk kilidi al. Hepsinden iyi.

Takip cihazı alma. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum para tuzağı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kaç tane aktif yazar var bilmiyorum ama bu forumda takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse yok.

Takip cihazı olan kişiler genelde, "abi bak dün saat 15:45 de 182 görmüşüm eki eki" demek için cihazı kullanıyorlar.

"bak dün 15:45'de 128 görmüşüm eki eki" demek istiyorum belki. Yani sırf bunun için takip cihazını da alsam iyi olacak dediğim şeyler listesine ekledim ama listede bayağı aşağı sıralarda. Mesela geçen yaz xioami şarjlı pompa duydum, netten baktım hemen ilk sıralardan listeme girdi aldım ama takip cihazı böyle bir şey değil, file sele kılıfından da aşağı sırada benim listemde.

Secumore, Google dan araştırabilirsiniz.

Bende var. Gayet güzel tek kusuru şifreyi bilen şifreyi değiştirebiliyor. Daha önceki takip cihazımda sadece yetkili olan değiştirebiliyordu.

Geçen seneki seyahatim esnasında şifre mi takip etmek isteyenlerle paylaşmıştım biri şifreyi değiştirmeyi kendine iş edinip diğer kişilerin ben dahil takip etmesini engellemişti. Cihazı satan şifreyi düzeltiyor bu kişi anında değiştiriyordu. En sonunda cihazı satan düzeltmekten vazgeçti.

Sağ olsun bu işgüzar arkadaş bize böyle bir anı yaşattı.

Son düzenleme:
Bende var. Gayet güzel tek kusuru şifreyi bilen şifreyi değiştirebiliyor. Daha önceki takip cihazımda sadece yetkili olan değiştirebiliyordu.

Geçen seneki seyahatim esnasında şifre mi takip etmek isteyenlerle paylaşmıştım biri şifreyi değiştirmeyi kendine iş edinip diğer kişilerin ben dahil takip etmesini engellemişti. Cihazı satan şifreyi düzeltiyor bu kişi anında değiştiriyordu. En sonunda cihazı satan düzeltmekten vazgeçti.

Sağ olsun bu işgüzar arkadaş bize böyle bir anı yaşattı.

Bende araştırdım güzel cihaz ama 2g desteği 2026 da bitecek ozaman çöp oluyor cihaz sanırım?

Akülü spiral kesiciler yaygınlaştığından beri artık zincir ve disk kilidi de işe yaramıyor, soysuzlar çıkarıyor sırt çantasından akülü kesiciyi, zinciri kesip motoru alıp götürüyorlar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Akülü spiral kesiciler yaygınlaştığından beri artık zincir ve disk kilidi de işe yaramıyor, soysuzlar çıkarıyor sırt çantasından akülü kesiciyi, zinciri kesip motoru alıp götürüyorlar.

takip cihazı da işe yaramaz ki. Yani çantadan akülü spiral kesiciyi çıkarıp zinciri kesip götürecek hırsızlar onun da çaresini bulur. zaten eğer hırsızların anında peşine düşecek ve hırsızları korkutabilecek tipte korkunç tanıdıklarımız yoksa veya polisi aradığımızda hemen anında ekipler takip cihazının verdiği konuma harekete geçirecek yüksek yerden tanıdıklarımız yoksa takip cihazı da pek işe yaramaz. En fazla 10dk içinde takip cihazını bulurlar.

4g destekli bir cihaz olursa bende almak isterim yada tamamen uydudan çalışan

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
samsung smarttag plus veya apple airtag.
bu ürünler artık iş görebilir.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)

Uzun araştırmalarım sonrası gerçekten en doğrusu bu geliyor. Beşiktaş'ta NC750 çalındı, takip cihazı piyasanın en iyi takip cihazlarındandı. Alarmlı disk kilitliydi. En ufak bir sinyal bile alınmadı. Bulundu mu bilmiyorum. O gün bugündür de güvenim yok. Immobolizer'lı araçlar bile çalınıyor.

Yine de airtag tarzı bir ürün çok faydalı olabilir gibi geliyor.

Turuncu moto takip , İstanbul Bahçelievler de iki hafta önce Africa Twin e taktırdık , işçilik mükemmel , bir tane bile kablo kesilmedi tüm motorlar için izolasyonlu soketleri var , kablolar asla görünmüyor , motora dokunulduğunda 10 saniyede telefonunuz çalıyor..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Turuncu moto takip , İstanbul Bahçelievler de iki hafta önce Africa Twin e taktırdık , işçilik mükemmel , bir tane bile kablo kesilmedi tüm motorlar için izolasyonlu soketleri var , kablolar asla görünmüyor , motora dokunulduğunda 10 saniyede telefonunuz çalıyor..

Yanlış alarm oluyor mu hiç ? Benim çin malı cihazda da var benzer özellik ama aşırı hassas, yanından araba geçiyor alarm çalıyor. Ama bazen salliyorsun salliyorsun alarm yok :) Ben de o özelliği kapattım mecbur.

Airtag aldım bu gün acep kullanan var mı ? Çok işime yarayacağını düşünüyorum hem ucuz hem tesisata müdahale edilmiyor ve küçük bulması zor olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar