Kaç tane aktif yazar var bilmiyorum ama bu forumda takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse yok.
Daha da ötesi ben takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse tanımıyorum.
Takip cihazı takılı motorunu çaldırıp, motorunu bulamayan kişi tanıyorum.
Takip cihazı olan kişiler genelde, "abi bak dün saat 15:45 de 182 görmüşüm eki eki" demek için cihazı kullanıyorlar.
Zincir kilit ve disk kilidi al. Hepsinden iyi.
Takip cihazı alma. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum para tuzağı
Secumore, Google dan araştırabilirsiniz.
Bende var. Gayet güzel tek kusuru şifreyi bilen şifreyi değiştirebiliyor. Daha önceki takip cihazımda sadece yetkili olan değiştirebiliyordu.
Geçen seneki seyahatim esnasında şifre mi takip etmek isteyenlerle paylaşmıştım biri şifreyi değiştirmeyi kendine iş edinip diğer kişilerin ben dahil takip etmesini engellemişti. Cihazı satan şifreyi düzeltiyor bu kişi anında değiştiriyordu. En sonunda cihazı satan düzeltmekten vazgeçti.
Sağ olsun bu işgüzar arkadaş bize böyle bir anı yaşattı.
Akülü spiral kesiciler yaygınlaştığından beri artık zincir ve disk kilidi de işe yaramıyor, soysuzlar çıkarıyor sırt çantasından akülü kesiciyi, zinciri kesip motoru alıp götürüyorlar.
Kaç tane aktif yazar var bilmiyorum ama bu forumda takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse yok.
Daha da ötesi ben takip cihazı sayesinde motorunu bulan kimse tanımıyorum.
Takip cihazı takılı motorunu çaldırıp, motorunu bulamayan kişi tanıyorum.
Takip cihazı olan kişiler genelde, "abi bak dün saat 15:45 de 182 görmüşüm eki eki" demek için cihazı kullanıyorlar.
Zincir kilit ve disk kilidi al. Hepsinden iyi.
Takip cihazı alma. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum para tuzağı
Turuncu moto takip , İstanbul Bahçelievler de iki hafta önce Africa Twin e taktırdık , işçilik mükemmel , bir tane bile kablo kesilmedi tüm motorlar için izolasyonlu soketleri var , kablolar asla görünmüyor , motora dokunulduğunda 10 saniyede telefonunuz çalıyor..
Turuncu moto takip , İstanbul Bahçelievler de iki hafta önce Africa Twin e taktırdık , işçilik mükemmel , bir tane bile kablo kesilmedi tüm motorlar için izolasyonlu soketleri var , kablolar asla görünmüyor , motora dokunulduğunda 10 saniyede telefonunuz çalıyor..
Yanlış alarm oluyor mu hiç ? Benim çin malı cihazda da var benzer özellik ama aşırı hassas, yanından araba geçiyor alarm çalıyor. Ama bazen salliyorsun salliyorsun alarm yokBen de o özelliği kapattım mecbur.