İlk çıktığından beri MT-09 kullanıyorum üç jenerasyona da bindim artık daha güçlü ve yavaştan egzotik tarafa kaçan bir motosiklet almak istiyorum. Japon güvenilirliği ve kalitesinden sonra Ducati bende soru işaretleri yaratıyor. İkinci eldeki değer kaybı ve V4 motorun sağlamlığı kafamı kurcalıyor. Bazı sorunları varmış galiba. Bakım maliyetleri ve parça fiyatlarına hiç girmiyorum o konuda Japon markaların avantajı kalmadı zaten maliyet olarak kafa kafayalar.
Malum ''Distribütör'' bir çok insan için soru işareti. Ducati 2015' den sonra nispeten eskiye göre daha dayanıklı motorlar üretiyor.
Streetfighter V4 İnanılmaz bir Naked. Deli gibi güçlü egzotik bir alet. Yine de buradaki temsilcisinin adını ağzına pek hayırlı alan insan yok.
Ben bile zamanın da scrambler almak için ciddi bir araştırma yapmıştım.
Sorun desmo yada maliyetler değil. Sorun Distribütör' ün kendisi. 2-3 yıl önce bi bakım fişi paylaşıldı burada.
Adamlar motora sıktıkları V40 için 3-4 Euro para yazmışlardı. Zaten ülke genelinde servis ağı yaygın bir marka değil.
Bunların müşteri portföyü genel olarak babadan zengin, yüksek kazançlı işler yapan entel cihangir tayfası yada ünlüler.
Bizim gibi maaşlı insanlara kapıda selam vermiyorlar. Ben Borusan da bile GS oturup kurcalamış adamım. Malum ''Distribütör'' de ki
üstten bakmayı hiç bir yerde görmedim. Yani paran dahi olsa adamlar kolundaki saate giydiğin kıyafete bakıyor. Sanki heriflerin hepsi
Bologna doğumlu bi biz Türk' üz dükkanda öyle bi tavırları var. Bunu burada orta sınıfın yükselişi, Proletarya içinizden geçecek filan
diye anlatmıyorum. Alıştıkları kitle tak cash' i basan sorgusuz sualsiz ara bakımlarda 150-200 desmo da 1000 EURO yu bayılan adamlar.
Ben son 2 yılda Ducati satıp MV Agusta' ya geçen çok egzotik motor meraklısı gördüm.
Bu dayılara bakmak yerine Brutale 1000 RR seni daha mutlu edebilir.