Hocam merhaba. Yanlış yazmışım street fighter konu, onu yqzacaktım. İkiside naked şehir içi motorsikleti bana göre. Bende şehirler arası yol yapmıyorum öyle. Şimdi özellikle istanbulda bineceğim keyif verecek hafif nakedlara baktım. Üç modelde kaldım, strs sf ve diavel. Diavel ve sf 1.2 m bandında idi. Sigortaları daha pahalı. Aksesuar daha pahalı ve yedek parçada ise sadece aracı firma yada kendiniz yurt dışından alıosunuz. Triumph a ingilterede bir süre bindim. Sf ve diavel e ise tr ye dönünce bindim. Ama istanbul içinde bu nakedlardan daha çk aklıma yatan strs oldu. Şöyle örneklendireyim 3. Viteste hem alt hem üst devirlerde geziyorum. Vites bile değiştirme gereği pek duymadım. Ayrıca naked motorda ben strs de bile inince yediğim rüzgardan yoruluyorum azıcık gaza dokununca. İstanbul değilde ufak bir şehirde olsam diavel yada sf alırdım v4. Yani açıkçası biraz şehire göre naked aldım. Buarada elektronik olarak strs de bulunan viraj abs si, tc ,imu vs bana yetiyor. Benm için önemli olan viraj abs si, ohlns ve showa süspansiyon , brembo fren ve sistemi. İki strs parasını vermem tek motora. İlla seçim yapacaksam da diavel olur sf yerine