Motosikletli çift ile enteresan bir tanışma hikayem oldu.
Eşime 2. el az kullanılmış kaliteli bir motosiklet montu bakıyordum. Clover marka güzel bir mont gördüm, ilandaki numarayı aradım konuştuk, pazarlık ettik anlaştık.
Tabi konuşurken ses çok tanıdık geldi diyorum kendi kendime. Neyse numarayı kaydettim whatsapp profil fotosuna baktım, Emre ile Bihter'i gördüm.
Sonra aradım konuştum tekrar, aboneleri olduğumu, hatta daha önce videoların yorum kısmında yazdığım yorumlar ile hatırlattım kendimi.
Neyse eşimle yola çıktık montu teslim almaya, evlerinde misafir ettiler, Bihter hanım kek, çay vs yapmış.
Güzel hoş bir tanışma, sohbet, muhabbetimiz oldu kendileri ile.

Montta da epey bir inidirim yaptı Emre, sağ olsun
Yani aklımın ucundan geçmezdi, videolarını izlediğim youtuberın montunu satın alacağım.
Kendilerini Deneme Tahtası Erkin abinin kanalında görmüştüm ilk kez, o zaman daha youtube kanallarını açmamışlardı.
Emre sağ olsun daha sonra da görüşelim, buluşalım dedi ama 150cc Hunk ile Africa Twin'e eşlik etmem çok zor, hemde 2 kişi
Sultangazide oturduğum için Kemerburgaz Kent Ormanı nispeten bana yakın kalıyor, onlarada yakınmış ve sık sık gidiyorlar, belki havalar ısındığında orada görüşebiliriz.
Buraları okuyorlarsa, kendilerine selamlarımı gönderiyorum