Ya sen hakkattten çok yumuşakmısın yoksa işgüzarlıktanmı böyle konuşuyosun. Kimse gelip senin durduk yere bam teline basmadılar heralde. Yada bastılar sen tınlamadın. Yada Hz. Süleyman sabrı var.
Aynı şekilde yarın durduk yere trafikte biri seni durdursa iki şaplak sallasa ''abi neden bööle yapıyosun. bak çok kötü bir davranış. bu senin yaptığın eğitimsizlikten kaynaklanıyo. gel seni bir eğitelim'' mi diycen. sıkıyosa de....2 şaplak olur 30...
Eminim sende elinden gelen erşeyi yapar 3 şaplak atarsın....Haaaa hala atmazmısın o zaman o senin sorunun. erkek adam yeri geldiğinde erkekliğini gösterecek arkadaş. Gurur yoksa zaten erkek denmez. Hala güzellikten bahsedip durma......Karşında ki zaten çamur......
Ben ne mi yaparım sana söyleyim......Üst dudağıyla burnunun kesiştiği yere doğru şööle bi kafa tamam......Birilerinin cezasını vermek gerekir. ama genede enson çare olarak düşünülmeli.........Kanundan beklersek oooooo ne dayaklar yersin haberin olmaz...
Dostum fikirlerime katılmak durumunda değilsin tabi ki ama eleştirirken kullandığın kelimelere dikkat et istersen.
Gidip tehlikeli araç kullandığı için polise şikayet edip ceza yemesini sağlamak herkes bunu yaptığı takdirde emin ol daha etkili olacaktır.Burda o kadar insan konuşuyo da yok kafa atarım yok kask parçalarım yok bilmem ne doğru olduğunu mu sanıyosun,herkes sallıyo,erkek milletiz ya..
Mesela senden başlayalım,bana benim başıma hiç gelmediğini o yüzden böyle dediğimi sormuşsun.Bunu sorduğuna göre senin başına geldi demektir.Peki üst dudağıyla burnunun kesiştiği yere kafa attın mı?
Attıysan eline ne geçti?senin gibi herkes doğru söylediyse kask parçalayıp korumalı eldivenlerle ağzını burnunu dağıtıyorsa bu adamlar inattan mı devam ediyorlar bu tarz araba kullanmaya?Yoksa döve döve bitiremediniz mi bunları?
Demek ki neymiş?istediğin kadar kafayı patlat adam hala devam ettiğine göre çözüm değilmiş.O zaman neden bıçkın delikanlı ayaklarını bırakıp başka bir yol denemiyorsunuz ki?Şikayet edin,yakalatın adamı ceza yesin,bir de öyle deneyin bakalım belki değişir birşeyler...