Olaya genel bir çerçeveden bakarsak " azınlıklar hariç "
Satan ; Leş motosikletini yüksek fiyata satmak ister, kar etmek ister ..
Alan ; Cillop motosikleti düşük fiyata almak ister, kar etmek ister ..
Sonuç = 0 ( Sıfır )
Sonra her ikisi de ağlar, durur .. Halbuki satan kardeş sen leş motorunu makul bir fiyata satsan, alan arkadaş sen de boş mezar aramak yerine güzel motosiklete hakkını versen bunlar olur mu ? bence olmaz ..
Bir arkadaşım 2 hafta önce cillop gibi pırıl pırıl 600RR Repsol sattı 90.000 TL fiyata ( 40.000 km ), alan kişi " binemiyorum " diyip 105.000'e siteye koydu ?? böyle bir mantık olabilir mi ? her alan " ben bunu x fiyata aldım, 3 gün sonra bile satsam x+ fiyata satayım " derse ne olur ? XXX olur ..
adamın yaptığı yanlış değil ki,sorun nerede ben anlamadım.Her alan ustune X ekleyemez.Bir noktada birisinin elinde kalır.
Yukarda yazmışlar ya o ilanlar yıllardır donuyor diye,he işte oyle bekler durur.Ha eğer satabiliyosa da o zaman piyasa fiyatından gitmiştir.
Arkadaşlar gelin çekinmeyin hıçkıra hıçkıra ağlayın lutfen.Tek kaldım burda :salut:
ikinci el motor satarken alıcıyı dusunmeyen,hatta ve hatta kar etmeyi dusunen ne kadar satıcı varsa allahhhh sizi bildiği gibi yapsın...
Ulan sıfırı 98 k sen 120k yazıyorsun. Bi arayıp sormak istiyorum kafan ne halde
Eski model ikinci el motoruna sıfır fiyatından fazla fiyat yazan çok kanı bozuk, anasına sövdüren tip dolu sarı sitede.
Sarı sitedeki motoruna sıfırdan fazla fiyat yazanların avukatı da geldi. Üzerine ne alınıyorsun. Yaran mı var?Niye hakaret ediyorsun ki? 120bin ver hemen satayım benim 2016 model xmax'ı sana. Mal benim, istediğim fiyatı biçerim, kimse almak zorunda değil. Kafanız buna basmıyor, aklınız yetmiyor, neden fakirim neden bayiden sıfır motor alamıyorum deyip buna neden olanlara isyan edtmeye bir yeriniz yemiyor sonra sarı sitede kendi malına istediği fiyatı yazanlara laf ediyorsunuz. Tam da geri zekalılık bu işte. Gidin sıfırını alın o zaman. O site resmi bir kurum değil, zaten bayiden satın alınıp artık şahsi mal haline gelmiş bir malın fiyatını zorla şu olacak demeye hiç bir resmi kurumun de yetkisi yok.
Sarı sitedeki motoruna sıfırdan fazla fiyat yazanların avukatı da geldi. Üzerine ne alınıyorsun. Yaran mı var?
Sarı sitedeki motoruna sıfırdan fazla fiyat yazanların avukatı da geldi. Üzerine ne alınıyorsun. Yaran mı var?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-chopper-motosiklet-takasli-1020018795/detay
![]()
Yarası var tabi; sizin gibilerin agresyonu yanlış yere yönlendirmesi. Bak açık açık yazmış: "...Kafanız buna basmıyor, aklınız yetmiyor, neden fakirim neden bayiden sıfır motor alamıyorum deyip buna neden olanlara isyan edtmeye bir yeriniz yemiyor sonra sarı sitede kendi malına istediği fiyatı yazanlara laf ediyorsunuz..." diye ama anlaşılamamış. Parmağa değil parmağın gösterdiği yere bakmak lazım...
Peki forum muhalifi 3 yıl aktif devrimcilik yapan adama akıl verdiğin için sağol.İsyanını yanlış yere yöneltenler çoğunlukta olduğu için bu haldeyiz. Sarı sitede bir ilanım yok ama oraya ilan verenler suçlu değil. Sizin sarı sitede ilan verenleri suçlamanızla halkın en fakir kesiminin normal orta halli yaşantısı olanlara düşmanlık gösterip asıl onların hakkını alanlara isyan etmemesi yüzünden orta hallilerin de kötü duruma düşmesine neden olması gibi saçma bir şey. Sistemden sorununuz varsa sistemin mağdurlarını değil sistemi yıkın, yemiyorsa da nefretinizi yanlış yere yöneltmeyin.