Hondanın Yeni CBR 125 Enduro'su:)

abi ilk fotorafta taxinin üstünde koskocaman 34 yazıyo görmüyormusunusn ne antep i ne urfası
(Carcharoth)=demin kıro demiştin motor sahibi için şimdi yazını değiştirdin eyw...

Kardeş ben o kıro kelimesini yazdığımda sadece senin mesajını okumuştum. Ama diğer mesajları okuduğumda özellikle mete abimin biraz gücendim açıkcası. Çünkü mete abi CBR'dan kusacak dereceye gelmiş :pale: Sanırım farkında olmadan kırıcı mesajlar yazıyor. En azından beni kırıyor (canı saolsun). Benim derdim şu; her CBR125 başlığında birileri eleştiriyor birileri küçümsüyor. Benim tavrım küçümseyenlere. Kimse beyenmek zorunda değil sevmek zorunda değil buna hiçbirşey demem. Ama bazı yazılar küçümseme derecesine giriyor ve buda beni üzüyor. Önceki mesajımdada görebilirsin ordada motoru beyenmediğimi söyledim... Zaten msn'de konuşup tartıştık ortada herhangi bir problem yok. Kimseyle polemiğe girmek tartışmak istemiyorum en nefret ettiğim şey. Ama lütfen biraz daha farklı bakalım olaylara bu sitede 50 tane CBR 125 kullanıcısı var. Bu kadar insanı üzüyorsunuz. :rendeer:

:silent: abi ben benim ybr ye bunu yapmayı düşünüyordum moralim bozuldu bak şimdi :pale:

Kardeş ben o kıro kelimesini yazdığımda sadece senin mesajını okumuştum. Ama diğer mesajları okuduğumda özellikle mete abimin biraz gücendim açıkcası. Çünkü mete abi CBR'dan kusacak dereceye gelmiş :pale: Sanırım farkında olmadan kırıcı mesajlar yazıyor. En azından beni kırıyor (canı saolsun). Benim derdim şu; her CBR125 başlığında birileri eleştiriyor birileri küçümsüyor. Benim tavrım küçümseyenlere. Kimse beyenmek zorunda değil sevmek zorunda değil buna hiçbirşey demem. Ama bazı yazılar küçümseme derecesine giriyor ve buda beni üzüyor. Önceki mesajımdada görebilirsin ordada motoru beyenmediğimi söyledim... Zaten msn'de konuşup tartıştık ortada herhangi bir problem yok. Kimseyle polemiğe girmek tartışmak istemiyorum en nefret ettiğim şey. Ama lütfen biraz daha farklı bakalım olaylara bu sitede 50 tane CBR 125 kullanıcısı var. Bu kadar insanı üzüyorsunuz. :rendeer:

Kanka kusuruma bakma...Bizim donidarko vesilesiyle cıbırlara fazla yükleniyom...Abi en baba motor seninkidir...Senden kralı varmı şimdi...Biz ne desek yalan...Sevgiler selamlar...:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

dayı boşver bunları ya ben sadece gülüp geçiyorum kim ne derse desin sonuçta bu cıbırın üstünde dünyaya gelmedim ve hayatım boyunca buna mahkum da değilim yani bugün cbr 125 yarın cbr 600f sonraki gün 1100 xx... anlatabiliyor muyum dostum takma kafana mete abiyi de hoşgör bi de cihan hoşgür var onun konumuzla pek alakası yok :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün bu motorun tıpa tıp aynısından gördüm sadece renk değişikti ama çantalar filan yne fazladan:) demekki cbr125 endurocular çoğalacak:mrgreen:

motokurye bir arkadaşım var. çocukluktan beri, beraber büyüdük.
15 yıldır motor kullanır, yaz kış istanbul trafiğinde cambazlık yapar. mz'in, kanuni'nin tepesinde, çoğunlukla tamircinin kapısında görürdük.
pek çoğumuz gibi, kız tavlamak, hava atmak, geziye gitmek için değil, ekmek parası için kullanır motoru. çocuklarının, evinin nafakasını çıkarmak için.
yıllardır en büyük hayali de, race tipi bir motor sahibi olmaktı. yanar, tutuşurdu race için.
bu yaz başında, taksitle cbr 125 aldı. (fiyatı sağlam oturttular)
hem de repsol. tuttuğu takım GS'nin renklerine de benziyor. tam da düşlediği gibi, renkli renkli, cıvıl cıvıl, cillop gibi.
hepimiz sevindik, tebrik ettik. "vay be, motora bak, yakışır kardeşime" dedik. dünyalar onun oldu.

şimdi, bilmem ne kurye çantasını alıyor önüne, akşama kadar evrak dağıtıyor.
hafta sonları ise, yıkıyor, temizliyor, paklıyor motorunu.
resmen seviyor, okşuyor onu. beni görünce de, laf atmadan, takılmadan duramıyor. "bırak len bu çançon motorunu. bak honda bu. canavar gibi gidiyor" gibisinden muhabbetlerimiz oluyor. gülüşüp geçiyoruz.

o mutlu.
onun mutluluğu, illaki etrafındaki insanlara da sirayet ediyor.

biz ise, onunki gibi bir motosiklet görünce, sanki marstan gelmiş gibi bakarak işaret ediyor, fotosunu çekiyor, "anaaaaaaa... motora bak... ne kadar absürt... hıh!... vay kıro vaaayyy..." triplerine giriyoruz.

çok biliyoruz ya!..

o çantaları takar, takmaz... kimseyi ırgalamaz...
dünyanın en güzel motoru onunki.

var mı ötesi?...

motokurye bir arkadaşım var. çocukluktan beri, beraber büyüdük.
15 yıldır motor kullanır, yaz kış istanbul trafiğinde cambazlık yapar. mz'in, kanuni'nin tepesinde, çoğunlukla tamircinin kapısında görürdük.
pek çoğumuz gibi, kız tavlamak, hava atmak, geziye gitmek için değil, ekmek parası için kullanır motoru. çocuklarının, evinin nafakasını çıkarmak için.
yıllardır en büyük hayali de, race tipi bir motor sahibi olmaktı. yanar, tutuşurdu race için.
bu yaz başında, taksitle cbr 125 aldı. (fiyatı sağlam oturttular)
hem de repsol. tuttuğu takım GS'nin renklerine de benziyor. tam da düşlediği gibi, renkli renkli, cıvıl cıvıl, cillop gibi.
hepimiz sevindik, tebrik ettik. "vay be, motora bak, yakışır kardeşime" dedik. dünyalar onun oldu.

şimdi, bilmem ne kurye çantasını alıyor önüne, akşama kadar evrak dağıtıyor.
hafta sonları ise, yıkıyor, temizliyor, paklıyor motorunu.
resmen seviyor, okşuyor onu. beni görünce de, laf atmadan, takılmadan duramıyor. "bırak len bu çançon motorunu. bak honda bu. canavar gibi gidiyor" gibisinden muhabbetlerimiz oluyor. gülüşüp geçiyoruz.

o mutlu.
onun mutluluğu, illaki etrafındaki insanlara da sirayet ediyor.

biz ise, onunki gibi bir motosiklet görünce, sanki marstan gelmiş gibi bakarak işaret ediyor, fotosunu çekiyor, "anaaaaaaa... motora bak... ne kadar absürt... hıh!... vay kıro vaaayyy..." triplerine giriyoruz.

çok biliyoruz ya!..

o çantaları takar, takmaz... kimseyi ırgalamaz...
dünyanın en güzel motoru onunki.

var mı ötesi?...

Var ötesi olmazmı...? hemde nasıl şimdi buresim çekilmeseydi bu siteye koyulmasaydı sen böyle güzel bir yazı yazacakmıydın. Yada birilerine haddini bildirip rahatlaya bilecekmiydin. Ve yahut bize o kurye arkadasından bahsedekmiydin. Çan çun motorlu kardeşim benim.

var ötesi hemde ötelerin ötesi...

motora bakmaya, bayiye girdiğim günü hatırlıyorum, içim nasıl kıpır kpırdı.
o kara gözlü, kara şimşek nasılda duruyordu öylece kenarda.
selesine oturup, gidonu kavrayınca, tepemden ayaklarıma doğru nasıl sıcak sular akmıştı da, içim bir hoş olmuştu...

yazıhanede hesap kitap yapınca 250 ytl eksiğim vardı. alamıyacaktım kara gözlümü.
ümitsizce, yanımdaki arkadaşıma baktım. göz gözeydik. anladı sıkıntımı.
sordu. "istiyormusun bunu?" dedi.
"evet" mahiyetinde göz kırptım. hemen cüzdanında kartını çıkarttı, "bu motoru alıyoruz" dedi.

hieeeeyyytttt uleeennnnnnn... dünya benimdi o anda. "rabbim sana şükürler olsun" motorumu alıyorum...

yahu, o gün, o duygular unutulur mu akalteke dostum?

bir başkasının motoruna laf sokuştururken, onun, sahibi için ne anlama geldiğini biliyormuyuz?
bizim için bir "teneke parçası" olan o çapsız, tipsiz düzenek, kaç gece rüyalara girmiş, kaç sabah cıgarasına bahane olmuş biliyormuyuz?

bilmiyoruz... sallıyoruz... kırıyoruz... farkında bile değiliz devirdiğimiz çamların...

bak yandı bitti yine iki dal cıgara...

motora bakmaya, bayiye girdiğim günü hatırlıyorum, içim nasıl kıpır kpırdı.
o kara gözlü, kara şimşek nasılda duruyordu öylece kenarda.
selesine oturup, gidonu kavrayınca, tepemden ayaklarıma doğru nasıl sıcak sular akmıştı da, içim bir hoş olmuştu...

yazıhanede hesap kitap yapınca 250 ytl eksiğim vardı. alamıyacaktım kara gözlümü.
ümitsizce, yanımdaki arkadaşıma baktım. göz gözeydik. anladı sıkıntımı.
sordu. "istiyormusun bunu?" dedi.
"evet" mahiyetinde göz kırptım. hemen cüzdanında kartını çıkarttı, "bu motoru alıyoruz" dedi.

hieeeeyyytttt uleeennnnnnn... dünya benimdi o anda. "rabbim sana şükürler olsun" motorumu alıyorum....
yahu, o gün, o duygular unutulur mu akalteke dostum?

bir başkasının motoruna laf sokuştururken, onun, sahibi için ne anlama geldiğini biliyormuyuz?
bizim için bir "teneke parçası" olan o çapsız, tipsiz düzenek, kaç gece rüyalara girmiş, kaç sabah cıgarasına bahane olmuş biliyormuyuz?

bilmiyoruz... sallıyoruz... kırıyoruz... farkında bile değiliz devirdiğimiz çamların...

bak yandı bitti yine iki dal cıgara...

Sanırım bu konuda acıklama vakti gelen bir durum var o motorun sahbi arkadasım o motora o aparatları ve çantaları takan ustada arkadasım. ve bu işlemler yapılırken nasıl olur gibisinden fikir beyan edenlerden biride ben.

Memet (motoboy) yani ara sıra uğrar dükkanın önünde görünce çekti resimleri hatta benim makinayla. abi dedi bana bunu siteye koyalımmı bende soralım dedim faruk ta motorun sahibi koyun abi dedi.

Memette taktir edersinizki mizah yönü ve ilginçliği olan bu durumu sizle paylaştı. sağolsun.

Velhasılı kelam kimsenin art bir düşüncesi yoktu Metehanda zaten nokta atışı yaptı fısattan istifade.

ve sen güzel bir yazı yazdın Herkesten Allah razı olsun

Arkadaşlar zaten hiç kimse race tipi bir motora sırf tarz olsun die çanta takmazki?
Ya iş icabı yada ihtiyacı oldugundan takar.. Tamam bencede cok kötü görünüyor ama adam mecbur ne yapsın... Cbr 125R ın sevilmemesine gelince, 4-5-6 milyar parası olan ve sıfır race motor almak isteyen kişi ne yapsın? TR da baska altenatif yok sonucta mecbur honda cbr 125r... Ben o parayı denkleştirebilsem bende cbr 125 alırım.. 8-9 milyarım olsada hyosung gt 250r...
Yanlışmıyım arkadaslar?

Ferrrari nin yaptığı gibi Honda da paralarını verip alsa ya ellerinden motorları

valla bu görüntüyü kanuni racer kullanan herkezde görebilirsiniz bence çok çirkin hem race a çanrta tkaılımı ya tkaılması zaten kroca okadar çantaya ne gerek var ama bu arkdas kureci galiba işi için yapmıs olabilir

Şuradaki mesajları tek tek ibretle okudum valla, kro diyeninden çapulcu diyenine... ayıp değil mi karşında olmayan adam için böyle konuşmak? Üstelik kıvrık plakasından kartal çıkartmasına kadar dalganızı geçmediğinizi bırakmamışsınız, hanginiz bayıla bayıla köprü parası veriyor ya da motora akrapovic çıkarması yapıştırınca mı adam olunuyor merak ettim şimdi...

CBRroteSb1.jpg

busa_thunder_vallery_9_24_06221.jpg

busa_thunder_vallery_9_24_06216.jpg

4100-150x150.jpg

Çokmu tuhaf cbr a yan çanta:pr: yaptığınız yorumlara bir bakın.
Bazı şeyler ülkemizde çok yanlış biliniyor, ikinci eldeki km si çoksa motorun kurye motoru, çin malıysa dandik, topcasesi varsa enduro:mrgreen: birazcık geniş bakmak lazım olaylara ihtiyaç olabilir gereklilik olabilir.
Olduktan sonra hayabusaya sepet bile olur.
ruko_rf1_1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar