Hondanın Yeni CBR 125 Enduro'su:)

yahu kime ne? adam isterse sandalye koyar üstüne öyle biner...
ne kadarda meraklıyız alay etmeye geyiğe...
adamın bu hoşuna gitmiş yapmış bize sadece saygı duymak düşer.
hoş herşeye bi kulp bulabildiğimize göre; köreltmemek lazım bu düşüncelerimizi...

zevkler ve renkler tartışılmaz !!!

insan ezmek bu kadar kolay ! ama insan olmak çok zor be !!!

aaa öle deme benkaan onlar alay etmemiştir sadece şaka yapıyordur zaten çoğu buranın şakacıları

vay kırrrooooo vayyy...Kıronun hası bu olsa gerek...Hem cıbırcı hem kıro ama...:p

Allahım bugünleridemi görecektim...Vay zevksiz vay...Cıbırla zaten hayatını mahvetmiş...Birde yan çantalar ya...Allah bildiği gibi yapsın bu Cıbırcıları...En son Doni dayı sıyırdı zaten Cıbır nedeniyle...:queen:

mete_han a katılıyorum. berbat görünüyor. tarzını bozmuş motorun:p

Her şekle girer bizim motor..
Ben naked modelini bile gördüm valla:mrgreen:
Bi de cruıser ını yapsalar onu bekliyorum heyecanla:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he he he görsem hiç şaşırmam:)

bu olmadı

Kesin 21 - 63 - 27 plakadır... :mrgreen:

ark sen böyle bir tahminde bulunursan urfalılar diyarlılar anteplilere cvb hakkı tanırsın lütfen dikkat et biz sadece endurolu cbr ın resimlerini konuşuyoz bence yakışmamış hiç hemde bi ark ta kamyoncunundur diyo komik valla:cat:

capulcu bunlar yaa

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu motoru beyenmemekte özgürsünüz kimsenin zevki kimseyi bağlamaz. İster beyen ister beyenme farketmez ama bu adamın ne yaptığı sizide bağlamaz istediği şekle sokar motoru. Bencede güzel olmamış ama bu kadarda alay etmeyin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kesin 21 - 63 - 27 plakadır... :mrgreen:

abi ilk fotorafta taxinin üstünde koskocaman 34 yazıyo görmüyormusunusn ne antep i ne urfası
(Carcharoth)=demin kıro demiştin motor sahibi için şimdi yazını değiştirdin eyw...

Forumdan Uzaklaştırıldı
-----burdaki yazi değiştirilmiştir------

sadece o değil. insanların zevkleriyle alay etmeyelim ( elbetteki beğenmediğini söylemekte herkez özgür) şehirlerini ve ordaki tüm insanları birden aşağılamayalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben burda mini racing de olsa motorcu bir arkadaşımzıın o motoru enduro ya çevirmeye çalışmasını göstermeye çallışıyorum amaç budur...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yazık olmuş, eminim o motor bir an önce hurdaya çıkarım ümidiyle her viraja sakat giriyordur.
"al canımı Allah'ım" misali

BİRAZ AYIP KAÇACAK AMA TAM ANLAmıyla güzelim cbr nin içine etmiş vah garibim len senin neyine 125 lik motora boyu kadar çanta takmak????olsun napalım sonuçta adamın malı ama çok garip bişi olmuş hemde acayip gariiippp!!!

görüntü hoş olmamış ama
alan kişi o motoru görüntü için değil de
su soğutmalı ve uzun ömürlü bir honda olduğu için iş amaçlı almıştır.

Yahu şimdi bir muhterem çıkıp Hayabusa'ya sepet takarsa nasıl bir tavır takınmamız gerektiğini söyleyebilirmi acaba. Veyahut R1 e teyp takıp kolon bağlarsa hmmm çok sofistike bir durum deyip takdirmi etmemiz gerekiyor. Yada elciğine püskül takmış bir 1000rr a rastladığımızda zevk ve renklerin tartışılmazlığından dem vurup farklı olmakmı gerekiyor ne dersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar