Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende yurtdışına gitmek istiyorum ama nasıl olacak orda bizi dolandirirlarsa birde
Arkadaşlar merhaba schengen var bedeli ne olursa olsun ülkeyi terk etmeye karar verdim. Bir kaç tanıdıktan haber bekliyorum üç gün içerisinde haber vermezlerse tamamen free style her yolu deneyerek göçmeye çalışcam
Yaş 23 iktisat öğrencisiyim ingilizce var (milliyetçilik yapacaklar lütfen yorumlarını kendisine saklasın.)
Daha önce böyle şeyler yapip şuan yurt dışında olanlar varsa aramızda tavsiyelerini almak için yazdım.
Taktik bilenler yazabilir. Ya da arkadaş şöyle yaptı burda bu belaları aldı başına veya su yol senin için kolay olur vs
Son cümle çok doğru. Yasal yollardan gelirseniz cebinizde en azından 10.000 Euro gibi bir paranızın olması gerekiyor. Eğer şanslı iseniz size evini kiralayacak birisini bulursunuz. Kaçak gelme konusuna değinmiyorum bile.gecen hafta balatcıkca 3 bin liraya havuzlu villa bakıyordun simdi ülkeyi mi terk ediyorsun :queen:
Valla ihtimalin varsa tamamen destekliyorum. Yapabileceğin en en temiz şey paran varsa yurtdışında yüksek lisans.
Güncel şartlarda cok üstün zekalı ve burs alabilecek durumda değilsen ya yüksek lisans ücretini denkleştireceksin, ya da orada bir şirketle görüşüp davet attıracaksın.
Ben baya araştırmıştım, davet ve okul harici gitmek için saglam paran olması lazım
Boş yere kendini kandırma gitmeyeceksin.. Gitmeyi göze alıyorsun fakat gidecek g.t yok sendeGitmek isteseydin çoktan gitmiştin zaten
Ehehehehe. Adamın yüreğini nasılda okuyor. İnsan sarrafi mübarek.
Son cümle çok doğru. Yasal yollardan gelirseniz cebinizde en azından 10.000 Euro gibi bir paranızın olması gerekiyor. Eğer şanslı iseniz size evini kiralayacak birisini bulursunuz. Kaçak gelme konusuna değinmiyorum bile.
Yanlıs hatırlamıyorsam İrlanda için konusmustum, adamlar gelirken 2 yıllık asgari ücretin belli bir üstü kadar cebınde para olmasını ıstıyor.
Sebebi ise iş bulamama vs. durumlarında 2 yıl kendını ıkame ettirecek güçte olmanı istemeleri.
bu vasıfsız biri için de olabilir mi ? okumuş biri değilim ama param var gelmek istiyorum durumu olabiliyor mu
Üniversite okumak ya da yüksek yapabilmeniz için yanlış hatırlamıyorsam aylık karşılığı 750 Euro şık bir parayı senelik karşılığını bölmeli olarak bankaya yatırmanız isteniliyor. Dediğiniz doğru. Ama yasal yollardan da gelirseniz yerleşmek ve yaşamaya başlamak için min 10.000 Euro’ya ihtiyacınız var.Yanlıs hatırlamıyorsam İrlanda için konusmustum, adamlar gelirken 2 yıllık asgari ücretin belli bir üstü kadar cebınde para olmasını ıstıyor.
Sebebi ise iş bulamama vs. durumlarında 2 yıl kendını ıkame ettirecek güçte olmanı istemeleri.
Almanya için maalesef hayır. Ama paranız varsa Avrupa’daki bazı ülkeler bizdeki gibi belli bir miktara mülk aldığınız zaman size orada oturum hakkı veriyorlar.bu vasıfsız biri için de olabilir mi ? okumuş biri değilim ama param var gelmek istiyorum durumu olabiliyor mu
bu vasıfsız biri için de olabilir mi ? okumuş biri değilim ama param var gelmek istiyorum durumu olabiliyor mu
Adamların parası yok bir umut kaçmak istiyor madem senin paran var sen niye kaçmak istiyorsun?
Başka ülkeleri bilmiyorum ama Yunanistan konsolosluğunda parası olan için özel bir bölüm bile var. Randevu bile almıyorsun direk kapıya gidip aga bende para var diyorsun herkes için duvar olan kapılar anında senin için kırmızı halı oluyor. Gözümle gördüm şaka yapmıyorum.