Uygun kullanılıra dil de çok güzel sopa görevi görür tigermbz, anlamayana bile.
Bıyıklı, benim aktivasyon postam gelmedi hala
r:.
Bıyıklı, benim aktivasyon postam gelmedi hala
bizim yaptığımız da dille sopalamak zaten, laf ebeliği yapıyoruz okadar.Uygun kullanılırsa dil de çok güzel sopa görevi görür tigermbz, anlamayana bile.
Bıyıklı, benim aktivasyon postam gelmedi halar:.
tamadır...:cat:isteyen kopyala yapıştır yapıp göndersin.
Vous avez envoyé un courriel à l'attention de Richard Mallié, Secrétaire de l'Assemblée Nationale, Député des Bouches du Rhône, (ou de son Cabinet Parlementaire).
Soyez assuré que votre message est bien arrivé et qu'il a été pris en compte.
Si vous le souhaitez, vous pouvez également prendre contact avec le Cabinet Parlementaire au 04 42 65 44 44
Tél : 04 42 65 44 44 - Fax : 04 42 65 44 48
Site Web : www.depute-mallie.com
http://www.armeniangenocide.com/forum/showthread.php?t=2062
Renklisu, renklisu yetiş saldırı altındayız. Bu arada yabancı cephedeki adım nasıl?![]()
Şaka bir yana adamlar soykırım üstüne forum açmış ve 1546 tane üyeleri var, bunların içinde tabi Ermeniler çoğunlukta, Kürtler gördüm, hatta bir tane Danimarkalı gördüm, Fransızlar muhakkak vardır :silent: şimdi bol keseden sallıyorlar benim ingilizcem kötü pek cevap veremiyorum ama kısa, öz, kodumu oturtan cümleler kurabiliyorum. Küfür etmeden bunlara giydirmek lazım, gerçeklerin üstü örtülemez. Biraz kalabalıklaşsak bayağı söz sahibi oluruz. Tabi bu tür forumlara kayıt olup küfür edenler oldu mu adamlara güzel bahane verilmiş oluyor.
Musti dh forum üyelerinin yabancı dil bilirliği yüksektir, üsturuplu bir isimle açsana bu forumun adresini oraya. :wiinkk:
Gültekin;467551' Alıntı:gelen cevaplardan biri... (sonundaki web sayfasına dikkat)
Destek gelecek birzdan![]()
sağlam bir ajan sokuyorum şimdi dhye :queen:
biz de forum açak ya
Baktım, şaşırtıcı değil. Zaten e-postaları 'hey buradayız ve yalanlarınıza' kanmıyoruz demek için atmıştım.
Bekliyoruz, ışın kılıcını iyi bile.![]()
Vay, 57. Alay en sağlam adama açtırmışsın konuyu, bebeleri uyarsınlar da küfür etmesinler. :wiinkk: