Uygun fiyatlı akü şarj aleti tavsiyesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu site bana pek güvenli gelmedi, burdaki fiyatlar piyasanın çok altında , iyice araştırın derim

Evet hocam, zaten bilinen siteler dışında alışveriş yapmıyorum. Adres Üsküdar/İstanbul gözüküyor, şayet alacak olursam ararım varsa mağaza satışları alırım.

ataba 3812 kullanıyorum 3.8Amper 12V yaklaşık 5 senedir ben de şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım cihaz kaliteli.

Moderatör
Yalova çınarçıkta arkadaşımın babası seyyarda köfte satıyor , yazları senede 1 kere gidiyorum :) Yaza kadar beklerim derseniz cihazla birlikte hem akünzü şarj ederiz. Hemde size köfte ısmarlarım :)

Teşekkür ederim, köfteler benden olursa olur, akü şarj cihazını getirmenize gerek yok ama o zaman kadar kendim hallederim :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kardan kapanmis yollar :)

Mart-Nisan gibi, Yalova-Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Iznik-Yalova yapariz kesin, ekipten 2 kisi satti motosikletlerini ama Tommygun var o da sever yemek isini :)

İşin ucunda köfte yemek olursa belki ben de izin alıp gelebilirim. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardan kapanmis yollar :)

Mart-Nisan gibi, Yalova-Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Iznik-Yalova yapariz kesin, ekipten 2 kisi satti motosikletlerini ama Tommygun var o da sever yemek isini :)

Gökhan ile Ezio41'e şu 2-3 ay içinde motor aldırmaya bakalım. Arkadaşlar ben hala sapık gibi köfte yemeye gidiyorum uzak mesafeye bir başıma , siz yeter ki "geliyozzzz" deyin hemen organize olup gideriz köfteye, kebaba.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Artık eşimden daha kolay izin alırım da başka sorunlar çıktı o yüzden yine her zaman izin almam zor olacak ama hafta sonları ayarlamaya çalışırım bahar gelince.

Valla ya bahar gelse de uzasak Trakya'ya.

Moderatör
Gökhan ile Ezio41'e şu 2-3 ay içinde motor aldırmaya bakalım. Arkadaşlar ben hala sapık gibi köfte yemeye gidiyorum uzak mesafeye bir başıma , siz yeter ki "geliyozzzz" deyin hemen organize olup gideriz köfteye, kebaba.

Sen orayı organize et, ben burada mihmandarlık yaparım. Aranızdan çekilişle bir kişiye köfte :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar