Yedek anahtar dediğimiz şey sadece seleyi açıyor. Motoru da başka şehirden aldım zaten. En kötü ne olabilir ki...
Seleyi acinca;
1- akuye erisiminiz olur.
2- orjinal olarak verilen alet cantasi icerisinde anahtarsiz calistirmak icin bir kablo var, ona erisiminiz olur, motosikleti calistirmak icin kod kullanabiliyorsunuz.
3- yedek anahtarlarla birlikte anahtarsiz calistirma kodu yazili plastikleri aldiginizi varsayiyorum, onlari da almadiysaniz servisle gorusup kodu nasil degistireceginizi ogrenmenizi oneririm, degismiyorsa komple anahtar sistemini degistiriyorlar. 1,5 yil once 900TL filandi.
Yeni bir arac/alet/edevat/esya aldigim zaman mutlaka kitapcigini, kilavuzunu okurum ki basima neler gelecek bileyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Abi ayni kafadayiz,
2016 da 2 yasinda xmax aldigimda satan abi sagolsun notere gelirken,bayiden aldigi tum belgeleri hatta faturasina kadar guzelce bir föy içine koyup teslim etti.
Bana dedigi söz,Kardeşim ben sağlam isi severim,aklinda hic soru isareti kalmasin,bende rahat edeyim sende..
Hala daha goruşuruz abiyle,bugun benden 10 bin lira borç istesin bir gram tereddut etmem.
Su anki Forza'mi bana satan arkadas yedeklerini bulamadigini soyledi, evde bulurum dedi notere gelmeden once. Notere getirdi arayip bulup, 1-2 gun sonra da kalan tum esyalarini (eski camini, kitapcik/cd, servis kaydi) getirdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Bu yedek anahtar nasıl kaybolabiliyor aklım almıyor.
Benim xmax'ı alırken de yanında bir siyah bir de kırmızı yedek anahtar verdiler, evde motoru alırken aldığım fatura ve kitapçıkla birlikte önemli kaybetmeyeyim dediğim evraklar kutusunda duruyor. Bu kadar da kolay yani bunu kaybetmemek. Her dakika yanında gezdirilen bir şey değil ki kaybolsun. asıl anahtarın kaybolması daha kolay.
Benim yedekler ofiste duruyor. Ne olur ne olmaz, hem evin hem motosikletin anahtarlarini kaybederim diye

Bir de uzun yola ciktigimda ofisteki arkadaslarima bilgi veriyorum, yolda belde kaybedersem kargo ile yedeklerini gonderebilsinler, anahtarlar surada diye.