Dolar 9 tl oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ATP de çayını keyifle yudumlamıştır. Mira da "Muhalefet böyle halkın dilinden konuşmadığı sürece iktidara gelemez" demiştir.

Bu arada, reis ne dedi? Bariz mantık hataları olan programları izleyemiyorum artık.

Reis i 3 muhalif gazeteciyi tarumar etti.Sikistirmaya calistilar sorulariyla ama reis hepsini tokatladi.

Asgari ucret ve emekli ucretlerinde sartlar zorlanacskmis.

2002 de 184 tl olan asgari ucret bugun itibariyle 2980 tl olmus,aynen boyle dedi.

Reel olarak da yuzde 124 luk bir artis var dedi.

Ama programin buyuk bolumu faiz le mucadele,dis gucler,faiz sebep enflasyon netici ye ayirdi.

Yanındayız reis. Çek faizi sıfıra, vur tokadı dünyaya. Kim tutar seni?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Asgari ücret konusunda adam haklı.2002'deki asgari ücretin açlık ve yoksulluk sınırına oranı, şu ana göre daha kötü. Ufak bir fark var yalnız. O zaman herhalde çalışanların %10-20'si asgari ücretliyken şimdi minimum %40-45'i herhalde.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Site yönetimini özelden taciz ederim,darlarım,kulaklarını kuruturum seni2023'e kadar banlatırım :D yazma be adam yazma :D Doların mı var anlamadım ki vurgun yapıp satacaksın :D

Motosikleti
D400
Site yönetimini özelden taciz ederim,darlarım,kulaklarını kuruturum seni2023'e kadar banlatırım :D yazma be adam yazma :D Doların mı var anlamadım ki vurgun yapıp satacaksın :D

1 ABD Doları eşittir
13,43 Türk Lirası

erdoğam erdokan ürduğan mordoooğaaaann

Adalet ve Kalkınma Partisi ile MHP, dış güçleri ortaya çıkarmak için sunulan önergeyi reddetti.

1-Fed varlik alimini azaltacagini acikladi. Turkiye den tahvil almayacagini anlamak icin superzeka olmaya gerek yok.

2-Ocak ayinda gelecek olan yuksek asgari ucret zamminin piyasaya enflasyon etkisi olacak.

3. butce acigi icin dogal olarak daha fazla TL basilacak

4.cari acik sebebiyle dogal olaram dolar miktari da azalmaya devam edecek.

yap islet devret odemeleri, cengiz holding odemeleri, indiregandi etkisi ve israflar ile
birlikte 6 ay icerisinde dolarin 19-20 TL olacagini tahmin ediyorum.

piyasanin kendi dinamiklerinin, siyasi guvensizligin etkileri ne olur bilemiyorum. tahmin edebiliyorum ama ne yazmaya elim, nede soylemeye dilim variyor.

Insallah yanilirim.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
1-Fed varlik alimini azaltacagini acikladi. Turkiye den tahvil almayacagini anlamak icin superzeka olmaya gerek yok.

2-Ocak ayinda gelecek olan yuksek asgari ucret zamminin piyasaya enflasyon etkisi olacak.

3. butce acigi icin dogal olarak daha fazla TL basilacak

4.cari acik sebebiyle dogal olaram dolar miktari da azalmaya devam edecek.

yap islet devret odemeleri, cengiz holding odemeleri, indiregandi etkisi ve israflar ile
birlikte 6 ay icerisinde dolarin 19-20 TL olacagini tahmin ediyorum.

piyasanin kendi dinamiklerinin, siyasi guvensizligin etkileri ne olur bilemiyorum. tahmin edebiliyorum ama ne yazmaya elim, nede soylemeye dilim variyor.

Insallah yanilirim.

En fazla paradan 6 sıfır atıldıydı 6 sıfır daha ekleriz :D

Yeni Bakan atandı ekonominin başına, ama Ekonomi okumuşluğu yok. Güreşçi olmadığına şükür edebiliriz gerçi, bazı bankaları güreşçi falan yönetiyor malum. Hele işe başlayış mesajı geleceğimizin ne olacağını dosdoğru gösteriyor bize.
https://twitter.com/NureddinNebati/status/1466191820111716353

Bu sistemde, nereye kimin atandığının çok da önemli olmasa gerek, önemli olan; bir kişinin verdiği emri, sorgulamadan kabul edecek profilleri emir verenin altına yerleştirmek. İş hayatı da çoğu zaman yönetim kadrosunu böyle oluşturur, o sebeple çok da şaşırtıcı uygulamalar değil.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu sistemde, nereye kimin atandığının çok da önemli olmasa gerek, önemli olan; bir kişinin verdiği emri, sorgulamadan kabul edecek profilleri emir verenin altına yerleştirmek. İş hayatı da çoğu zaman yönetim kadrosunu böyle oluşturur, o sebeple çok da şaşırtıcı uygulamalar değil.

Siyaset ve iş hayatı narsisist veya psikopatlara fazlasıyla prim veriyor. İngilizcesi ve vakti yetene aşağıdaki film çok güzel:

I am fishead
https://www.youtube.com/watch?v=TB0k7wBzXPY

Son düzenleme:
Kim atanırsa atansın başarı veya başarısızlığın sahibi tektir mevcut sistemde. O da halkın yetki verdiği kişidir.

Yeni Bakan atandı ekonominin başına, ama Ekonomi okumuşluğu yok. Güreşçi olmadığına şükür edebiliriz gerçi, bazı bankaları güreşçi falan yönetiyor malum. Hele işe başlayış mesajı geleceğimizin ne olacağını dosdoğru gösteriyor bize.
https://twitter.com/NureddinNebati/status/1466191820111716353

yeni bakanımız
19524_17732.jpeg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bazen cennet vatanımızda herkes Fetöcü de bir ben değilmişim gibi hissediyorum. Almanya'ya, Abd'ye kapak atsam orada da Fetöcü bol bulamaç. Ne pis bir terör örgütüymüş yahu her yerin içinden çıkıyorlar. Ailelerine sormak istiyorum; öyle "kandırıldık, çok safmışız, dötümüz açıktaymış, gelin mikin bizi" diyerek kıvırmasınlar, neden çocuklarınızı terör örgütünün kucağına attınız? neden çocuklarınızın teröristlerin yanında yetişmesine izin verdiniz?

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bazen cennet vatanımızda herkes Fetöcü de bir ben değilmişim gibi hissediyorum. Almanya'ya, Abd'ye kapak atsam orada da Fetöcü bol bulamaç. Ne pis bir terör örgütüymüş yahu her yerin içinden çıkıyorlar. Ailelerine sormak istiyorum; öyle "kandırıldık, çok safmışız, dötümüz açıktaymış, gelin mikin bizi" diyerek kıvırmasınlar, neden çocuklarınızı terör örgütünün kucağına attınız? neden çocuklarınızın teröristlerin yanında yetişmesine izin verdiniz?

Burada solcu geçinenler bile hep fetönün okullarına gönderdi çocuklarını :D Sen daha ne anlatıyorsun abi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar