Türkiye'yi "Avrupa'nın Çin'i" yapma fikri ilk kimin aklına gelmişse Allah onun belasını versin.
1 Usd şu an 12,81 TL, devleti yöneteni alenen ve toplu olarak protesto etmeye bir tarafımız yemiyor anca Twitter üzerinden "Osmanlı Padişahı 1. Mahvettin" gibi saçma sapan espri yapıyoruz. Bir yandan da döviz almaktan ve de kur artışında içten içe "Acaba kaç para kazandım?" diye ekrana bakmaktan kendimizi alıkoyamıyoruz.
Halk olarak 70'li yıllardaki abilerimizin, babalarımızın çeyreği kadar gururumuz olsa yandaş medyadan Fahrettin'e halkı kandıran yalancı kim varsa yere yatırıp şey etmiştik. Anca buradan bursalıali'ye laf sokalım, nasılsa bize ayar vermekle uğraşmıyor.
Motosiklette olmaz ama ben artık araba kullanırken ambulans, itfaiye, polis arabası harici çakarlı hiçbir sivil lüks araca yol vermeyeceğim. Kapatacağım yolu, cezai işlem uygulasınlar. Belli ki kamu görevlisi, onun ben badem bıyığını şey edeyim sanki çok bir işe yarıyorlar da yol istiyorlar. Boş zamanlarımda da Üsküdar, Ümraniye gibi semtlerin meydanlarında yaya olarak takılacağım, illa ki röportaj yapan birilerine denk gelirim, sessizce dinleyeceğim ve "telefonunu göster" , "usd 20 tl de olsa reisçiyiz" diyen birine denk gelirsem ani bir şekilde saldırıp sakat bırakacağım. Sonra meydan dayağı yememek için kaçacağım