Maddeler halinde; (Kafa karışık)
1)Yukarılardaki tartışmaya istinaden;insan toplulukları öz benlikleri veya vicdani özelliklerine güvenerek yönetilemez.İnsan doğasında iyilikle eş düzeyde kötülük vb.duygular karışık vaziyette mevcut. Kanun ve denetlenebilir kurallar ve hatta devlet bunun için var.Peki mevcut olayda kurallar üzerinden bir analize luzum var mı? Bıçak satılıyor diye alıp kendini kesmen gerekmiyor!Git yemek yap.
2)Arkadaşımıza rahmet diliyorum fakat öncesinde insan hayatını tehlikeye soktuğu için cezasını çekmesi dileğimle birlikte.
3)Bazı dostlar paran var racing motor aldın diye.... başlayan cümleler kuruyor.Güneydoğuda küçük bir ilçede yaşıyorum, çinli cg motorlar sokak aralarında kontrolsüzce 45 km hızla(o yol için 300 km ye eşdeğer) geziyorlar.Yani burada motorun racing veya cg olması ana unsur mu bunu bir daha düşünmek lazım.Soru;son bir yıl içerisinde uzun yol racing ölümlü kaza sayısı vs son bir yıl şehir için cg.vb ölümlü kaza?
4)Eğer forumda geriye doğru gidilirse benzer yüzlerce konu açılmıştır, gelişmiş bir zihin için hız tutkusunun tahmin mekanı otoyol OLAMAZ, OLMAMALI.Eğer oluyorsa ve cana zarar vermeden kendini imha etmişsen müsade edinde tehlikeye attığınız insanlardan bazıları size sitem etsin,kızsın!Senin hız tutkunun tatmini için insanları tehlikeye atman hiçbir empatiyi saygıyı haketmiyor.Prof.dağcılık, kampçılık,parasütle atlama,bungee jumping....vb birçok etkinlik yapan insan adrenalin tatmini sırasında yaşamını yitiriyor.Bu insanlara empati beslemek gayet makul ailesini kendisini ilgilendirir fakat başka insanları tehlikeye attığın noktada duracaksın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Allah rahmet eylesin. Arkadaş yani yanlış anlamayın ama gereksiz ve boş konuşan çok arkadaş var. Yok o hızlara çıkılır mı vs diye ? Bu kişi hız denemesi yapmıyor kuzey marmara otoyolundan söz ediyoruz. Ülkemizde pist dışında başılacak en verimli paralı yol ! Yani ben o yolda motorla da çok zorladım evet tehlikesi var farkındayım ve ona göre sürüyoruz. e5 de 120 ile giderken de ölme riskin var kuzey marmara da 120 ile giderken de var . Tahmini olarak elektronik ve mekanik hataları dikkate almadan olabilecek en doğru şey 250 kmh civarında gezerken kafayı diktiğinde ve yan rüzgarda varsa vücudun paraşüt etkisi görüp serit oynatması olabilir ancak bu daha çok tokatlama gibi daha hızlı tepki verdirir. Yani rüzgar etki yaptı desek video da daha hızlı bir sola çekme ya da refleks hareketi olmalıydı.Burada motor yavaş yavaş sola doğru çekiyor. Kişi bilincini kaybetmiş olacağını da sanmıyorum çünkü bakış açısı düşmüyor. Gerçekten de çok tuhaf yani bilemiyorum
Hız denemesi yapmıyor! Gereksiz ve boş konuşan insanlar var!