Kuzey Marmara Otoyolunda yüksek hızlı ölümlü kaza

Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
93
Trafikte bu hızla gitmek kesinlikle kabul edilemez fakat rahmetli hakkında “ oh iyi olmuş” gibisinden yazı yazanları trafikte görmek isterim. Eminim ki trafiği tehlikeye sokacak riskli davranışları hiç yapmıyorlardır!
Bu forumda yazılanları tenzih ediyorum ama olayın bu kadar gündemde yer tutmasının sebebini toplumdaki motor nefreti olarak görüyorum. Sözlüklerde, sosyal medyada sayfalarca yazılar yazılmış; yok motorlar yasaklansın, bu motorcular zaten ölmeyi hak ediyor minvalinde.
Alkollü araç sürücüsü yayaları biçiyor ama haber değeri olmuyor, makas atan araç kazaya sebebiyet veriyor haber değeri olmuyor ama motosiklet sürücüsü hız yapıp ölünce sayfalarca yazılar, yorumlar yazılıyor.
Neyse, mümkün mertebe trafik kurallarına uyalım
 
Katılım
28 Eyl 2016
Mesajlar
213
Hocam ben uzun süredir otomobil kullanıyorum gözlemim şu oldu.Hem motosiklet hem de bizim insanımız kural dışına çıkmaya müsait olduğu için otom.sürücüleri için sinir katsayısını aşırı yükseltiyorlar.Eğer kıyaslayacak olursam motosiklet sürücüleri çokçok daha fazla kural tanımıyor ve gereksiz risk alıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst