Hem de daha doğmadığı dönemleri hatırlaması değil mi? Çok ilginç gerçekten.
Arkadaşlar selamlar,
Ben akaryakıt sektöründeyim ve şuan sektörde bayiler bu sürece kendilerini hazırlıyorlar. Çünkü pompa üzerindeki LCD numaratörlerin hepsi tek hane için kodlanmış vaziyetteydi. Şuan hepsi çift hane için entegre ediliyor. Üzülerek söylüyorum malesef ötv gelmese bile emtia fiyatlarındaki bu artışlar devam ederse, üstüne doların ateşide böyle alevlenirse malesef çift hane ötv'siz de kaçınılmaz olacak.
Tavsiyem, akaryakıta yapabileceğiniz hiç birşey yok çünkü malı stoklayamazsınız. Fakat motosiklet yenileme arafesinde olanlara tavsiyem derhal fiyat geçişleri olmadan herşeyinizi yenileyin. Firmalar yeni fiyat listelerinde vatandaşı ciddi üzebilir.
Sağlıcakla kalın
Ya ben bunu anlayamıyorum. "Fiyatlar çok yükselmeden alın" deniyor ya ben bunu zam geleceğini haber alıp benzinliklere koşturan güruha sesleniliyormuş gibi algılıyorum. Hadi gittik depolari doldurduk, ee sonra? Hadi gittik fiyatlar artmadan yeni motor aldık, ee sonra? Kalıcı çözüm olmadan geçici olarak hareket ediyoruz. Bu ne len yağma Hasan'ın böreği gibi kapış mı yapıyoruz?
Vallahi çıldıracağım!
Tavsiyem, akaryakıta yapabileceğiniz hiç birşey yok çünkü malı stoklayamazsınız.
Ben zaten bu benzinliklere koşturanı da anlamıyorum. Tamam otobüsün olur, kamyonun olur, gider fullersin kayda değer bir kârın olur eyvallah da, şimdi 45 litrelik deposu olan bir dizel aracı fullesen 18 lira kârın olacak, onunda belki 8 lirasını yolda yakacaksın. Değer mi onca sinir, ve vakit kaybına, yarım paket az iç o gün sigarayı.
Genel olarak donuk zekalı olduğumuz için olaylar arasında neden sonuç ilişkisi kuramıyoruz.
Nerde o hep 20 liralık alanlar ?...:queen:
Ekmek 5 TL olmadıgı surece kimsenin umrunda olmaz. O da asla gercekleşmez. Strateji belli .. Açıkta bırak ama öldürme ki şükretsin.