Uygun motosiklet almanın yolu ;
Birine denk geleceksin o da " kışın boş yere muhafaza etmek ile uğraşmak istemiyorum zaten 7-8 ay binmeyeceğim, ÇOK DA SEVMİYORUM ZATEN BİR HEVES OLARAK ALMIŞTIM " kafasında olup " kurtulmak " için sana biraz uyguna verecek ..
2. alternatif de şu olabilir ; Biri çok paraya sıkışmıştır, ev alacaktır kelepir gelmiştir ve zamanı kısıtlıdır falan .. ancak öyle " nispeten " uyguna alabilirsin ..
Sıfır km her şeyden ümidini şimdiden kes, birinin kötü polis olması gerekiyor madem ben olayım,
SENEYE BU FİYATLAR HAYAL BİLE OLMAYACAK !! ( SIFIR KM )
2 SENE SONRA İSE BUGÜN PAHALI BULDUĞUN R25 FİYATINA ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALACAKSIN !!
Birine denk geleceksin o da " kışın boş yere muhafaza etmek ile uğraşmak istemiyorum zaten 7-8 ay binmeyeceğim, ÇOK DA SEVMİYORUM ZATEN BİR HEVES OLARAK ALMIŞTIM " kafasında olup " kurtulmak " için sana biraz uyguna verecek ..
2. alternatif de şu olabilir ; Biri çok paraya sıkışmıştır, ev alacaktır kelepir gelmiştir ve zamanı kısıtlıdır falan .. ancak öyle " nispeten " uyguna alabilirsin ..
Sıfır km her şeyden ümidini şimdiden kes, birinin kötü polis olması gerekiyor madem ben olayım,
2 SENE SONRA İSE BUGÜN PAHALI BULDUĞUN R25 FİYATINA ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALACAKSIN !!
evet aynen 2. maddedeki gibi denk geldi geçen sene. 2012 cbf 1000 i 47 bine aldık.
benzer km ve yıldaki aynı makinalar şuan 80 bin. hatta daha da artacak.
ne kadar erken alınırsa o kadar iyidir. ben 2020 martta nc750x almayı düşünüyordum be 60 bin idi.
şimdi 2 ye katladı. iyi ki diğeri almışım. yoksa şimdi hiçbir şey alamayacakmışım.
ben de cbf1000'e bakıyorum şu an. eli yüzü düzgün ama km'si yüksek yeni kasalar 65'ten aşağı yok. cbf 1000 her işe gelebilen ömürlük motor. alan uzun süre satma ihtiyacı hissetmez. bu piyasada iyi tercih yapmışsınız çünkü piyasa al sat piyasası değil artık.
evet aynen 2. maddedeki gibi denk geldi geçen sene. 2012 cbf 1000 i 47 bine aldık.
benzer km ve yıldaki aynı makinalar şuan 80 bin. hatta daha da artacak.
ne kadar erken alınırsa o kadar iyidir. ben 2020 martta nc750x almayı düşünüyordum be 60 bin idi.
şimdi 2 ye katladı. iyi ki diğeri almışım. yoksa şimdi hiçbir şey alamayacakmışım.
cbf 1000 benim 2008 den beri almak istediğim motordu. cbf150 ile başladık. çok şükür 13 yılda oldu![]()
kazasız belasız kullanırsınız umarım. ben de geçen sene r25'i almadan önce bir türlü temizini bulamadığım ve fiyatlar koşarcasına yükseldiği için yüksek cc sevdamdan vazgeçip bayilerde kalan son r25'lerden birini havada kaparcasına almıştım.(sonra da 1-2 ay kadar r25 gelmedi zaten bayilere) aldığıma pişman değilim neticede sıfır motor almıştım ama işte o 4 silidir bir başka oluyor.
seneler önce 2003 model sarı renkli orjinal bir fzs 600 ile tur attıktan sonra bir daha vazgeçemedim şu 4 silindir hayalinden.
şu an sarı sitede 105 binlik 3000 km'de bile olmayan cbf1000'e bakıp bakıp iç çekiyorum yemin ederim. her yola gelebilecek toruna torbaya bırakılacak motordur benim gözümde bu cbf 600 ve 1000'ler.
Konunun başlığı neydi... $ 8,85 TL.
Bizde 2020 martta 67 ye almadığımız nc750x dct'yi 2021 Martta 91 e aldık,2022 martta'da 125 olur heralde.
Bizde 2020 martta 67 ye almadığımız nc750x dct'yi 2021 Martta 91 e aldık,2022 martta'da 125 olur heralde.