Ve sonunda 40.000 bakımımı Premium Motosiklet'de yaptırdım, ek olarak fren hidroliği değiştirttim.
Her şey güzeldi Cumartesi günü için saat 10:00 da randevu aldım, işlemin 4 saat süreceğini söylediler bende hadi 1 saatte yemekleri olsa 15:00 de çıkarım servisten dedim ama olmadı 16:00 da çıktım

Adını yanlış hatırlamıyorsam Semih diye bir arkadaşın gelmesi ve servis çalışanlarının yarıya yakınının işi gücü bırakıp! kendisi ile muhabbete başlaması,
1 saat kadar süren uzuuun motor yıkaması,
özel yapılmış plakalığımın sökülüp yerine kendi plakalıklarını takarak reklamlarının zorla yaptırılması(hadi başka servis adı yazsa onu değiştirseler yine tamam ses çıkarmayacağım)
ve benim gözüm gibi baktığım motoruma test sürüşü yapan arkadaşın geldikten sonra soldan ayaklığı açıp motorun sağından atlayarak tüm ağırlığın ayaklığa bindirilmesi gibi durumlardan hoşnutsuz kaldım.
Servisten aldıktan sonra 500 km kadar kullandım yapılan işçilikte bir sorun yok, motorum daha da rahatlamıştı ama 140 ı geçememe gibi bir problemi var sanırım tam deneyemedim son süratimi.
Gördüğüm durumları servisle paylaştım(özellikle o plakalık gelecek! :jocolor: ) ama bir başka giden olur ise bunları yaşayabilir diye sizlerle paylaşmak istedim.